Här kommer veckans kost, sugen på fräsch mat och gärna sallader nu i värmen. Lunch blir ofta något enkelt eller matlåda från middagen innan, då vet jag att jag får i mig bra och ren mat. Till frukost blir det ägg eller Fröknäcke med något gott pålägg som Philadelphia, avokado och tomat.
- Kyckling med sötpotatis och tzatziki.
- Parma, fetaost och melonsallad.
- FiskTaco med makrill och avokado- och mangosalsa. (Använder de hårda glutenfria bröden ist) HÄR
- Charkbricka med oliver, ostar och frukt.
- Helgrillad fläskfilé och sommarsallad.
Något ni vill testa? 🙂
(Hollie äter rätt 1,2 och 3. I salladen lägger jag till pasta till henne och till köttet lägger jag till färskpotatis. Sen äter hon fiskpinnar, potatis och remouladsås ist för tacon och någon pasta på båten till Gotland och vi kör chark när vi kommit fram och nattat barnen. )
Glöm inte att klicka på hjärtat om ni gillar ?
Senaste kommentarer