Nadja Mayr

Brun utan sol – den bästa av alla

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vännen,

Hoppas allt är fint, här är det väldigt grått ute så jag började dagen med en kaffe i sängen och lite jobb därifrån när barnen åkt till förskolan. Sen har det blivit träning, varit och köpt en del pyssel jag ska visa er sen och sen bara pappersjobb, fakturor och liknande. Ikväll ska vi ha lite lillördagsmys då mannen åker bort med jobb sen, så vi tar vår fredag idag istället. Känns ändå mysigt nu när tjejerna är större att vi ska ha en tjejhelg, nu går det ju verkligen att hitta på saker ihop 🙂

 

 

Får så ofta frågor om vilken BUS jag använder och jag kan nog ärligt säga att jag säkert testat 90 % av marknadens olika, men DENNA är min absoluta favorit, köpte ny igår och sen jag testade den första gången har jag aldrig bytt ut den. Jag använder den både i ansiktet och på kroppen 1-2 gånger i veckan. Vill man ha vääldigt mycket färg kan man köra två lager men jag brukar tycka att ett räcker. Det blir väldigt naturligt. försvinner gradvis så blir aldrig fläckig och luktar ingenting. Applicerar den med en handske på torr och ren hy (smörj in torra partier) på kvällen och sover med den, duschar först dagen efter och den färgar inte av sig någonting alls. Den är grym helt enkelt. Jag har även DENNA ansiktskräm som jag använder typ varannan dag så håller sig färgen i ansiktet jämn och fin. Om jag ska vara ärlig så har jag även DENNA, haha och nej jag är inte besatt, men jag lixom älskar bra BUS produkter då det får mig att känna mig fräsch osminkad, vilket jag älskar. Denna ger direkt färg så jag använder den ibland på morgonen då jag inte orkar sminka mig men vill ha lite extra färg inför en plåtning tillexempel. Såg att Åhléns just nu har 20 % på dessa produkter, så för er som är på jakt, passa på att klicka hem nu 🙂

 

 

På tal om skönhetsprodukter, så stod jag och luktade på detta schampoo och balsam igår, alltså WOW doften, ska passa på att klicka hem nu när det är 20 % även på dom och hoppas de är lika bra som de doftar gott och är snygga. Någon som testat?

Nä nu kommer mannen och barnen hem strax så måste fixa lite sista jobb, vi hörs imorgon! Kramar XX

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Älskar också den BUS:en , men är lite feg när jag smörjer på, speciellt i ansiktet. Är rädd för att det ska bli för mycket färg och fläckigt 😛 Har faktiskt också köpt hem just det där schampoot och balsam just för att det luktade ljuvligt. Men på mig känns det tyvärr som att håret blir fett väldigt snabbt..
    Önskar dig en fin och solig fredag! Kram

stats