Nadja Mayr

Bästa vinterkläderna

Inlägg i samarbete med Babyshop.se

Min solstråle igår när jag hämtade hem henne från förskolan ? Så glad å hälsar på alla å när vi går säger hon till de stora barnen som är ute ” Hej alla barnen ” så söt, hon är så nyfiken på dom å vill helat inte gå hem alls. Älskar att hon är så sociala ??

<<br
öjd med vinterkläderna vi beställde till henne och tycker de är så söta fast de är så praktiska. Mössan och overall från Didrikson och de fodrade och vattentäta vinterskorna från Kavat, såå bra! Allt kommer från Babyshop.se. Helt klar bästa vinterskorna, letade länge och är så nöjd. När man köper bra kvalitet som håller så kommer ju lillasyster kunna ärva allt också! Enkla att ta på och snygga dessutom.

<<br
fleecedräkt för kallare dagar också. Nu ska vi bara köpa ett bra underställ för riktigt kalla dagar. Lager på lager är det bästa mot kylan. Alla hennes yttre laget är vind och vattentäta.

MIN lilla älskling ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Vad fina kläder ? jag pratade med en skoförsäljare och hon sa att man ska aldrig ärva eller sälja begagnade skor som är ingådda för då kan man förstöra barnets fötter då skon är anpassad efter en annan fot. Jag visste inte de, vet dock inte hur allvarligt det är! Men har verkligen tänkt på det sen dess då jag tror många inte vet om det Min son går inte än så de skorna måste ju ändå gå att ärva

stats