nadjamayr

Nadja Mayr

30 år

Hej vännen ❣️

Mannen gör egen pizza och jag har landat i soffan med ett glas rött.

Igår fyllde jag 30 och blev firad från morgon till kväll. Jag fick sovmorgon och blev sen väckt med kaffe och sång, Hollie bar koppen och Nora stod i vanlig ordning för ett gosigt kramkalas. Jag fick dricka den i lugn och ro, slog på en serie och fick inte komma upp förrän Hollie kom in och hämtade mig.

När jag kom upp hade de dukat fram en champagnefrukost med rosor på allas tallrikar och jordgubbar i glasen, Fille hade verkligen ansträngt sig för att göra det så som jag gillar, så fint. Min mamma och hennes man var också med 🙂

Sen blev det lunch på ett av mina favoritställen, älskar plasten och utsikten. Min lillebror med familj hade överraskar med att komma till Gotland och min mormor som bor här var också med. Så fint att få träffa alla och familjens senaste lilla älskling, tjejernas nya kusin.

Efter lunchen åkte vi till oss, jag och Fille bytte om och de andra tog tjejerna och hittade på massa kul med dom. Fille hade planerat en kväll i Visby. Det var en himla fin kväll och även om det mesta börjar blomma ut så var det fortfarande himla vackert att bara gå runt där. Dricka bubbel i sista solen och bara vara. Vi åt sen en underbar middag på Lindgården med Filles bror och fru.

Vi avslutade kvällen med grymma drinkar på Surfers innan vi åkte hem. Vaknade ändå pigg av en liten som slog till och sov till 7, huset fullt av blommor och när jag sen väckte Fille åkte han iväg och köpte gott bröd och kaffe. Kändes som en fin start. Och just nu känner jag inget annat än förväntan och lycka inför vad vi har framför oss ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats