Nadja Mayr

Det blir lätt att längta..

Inlägget innehåller adlinks

Tack för gulliga kommentarer på mitt tidigare inlägg, vet att vi är många som kämpar vissa dagar och håller med om det en av mina fina läsare skrev, att vi mammor är riktiga superkvinnor. Sen har vi bra dagar, dåliga dagar, supermamma dagar, vanliga dagar..

Idag har jag iaf haft en underbar dag med mitt lilla hjärta, efter lek i badhuset sov hon nästan 3 timmar, tror hon tog igen sig lite. Sen har vi fikat med vänner, lekt på ett lekland och hälsat på pappas jobb. Hollie har varit sitt glada jag och njutit av en dag fylld av aktiviteter och häng med andra barn. Lite lycka för en trött mamma 🙂

När man känner sig lite så där extra trött blir det lätt att längta.. längtar efter värme, sol, en bränna, Gotland och att få börja använda sommar och vår plaggen. Visst känns allt så underbart lätt när man bara kan dra på sig en snygg klänning och ett par sandaler?! Första sommaren när H är lite större (inte nyfödd) och som vi är vana i rollen som föräldrar, ska bli magiskt. Andra sommaren på vår dröm ö, i vårt sommarhus. Förra sommaren var liten galen, ny i rollen som mamma, en nyfödd och ett nytt hus utan en enda grej i, jag och F kom ner med H till Gotland för att spendera hela sommaren där, hon var 1,5 månad då. Våra möbler vi beställt var försenade, vi åkte in till Visby, satte oss på ett mysigt ställe, tog in en varsin pizza och ett glas rött (unnade oss så att vi inte skulle få panik och börja bråka haha) och sen sov vi hos min mormor som bor där. Dagen efter köpte vi det nödvändigaste, typ en kastrull, mat, en luftmadrass och lite sånt och sov första natten i huset, på golvet och hade picknick i sängen. När sen alla möbler kom så fick F skruva grejer i en vecka och jag ta hand om H. Lagom till midsommar och våra första gäster var det mesta klart, en magisk sommar blev det och många fina minnen.

 

 

Och på tal om att längta efter sommagarderoben,… Drömmer också om dessa 4 godingar, Jumpsuiten är lite vågad men såå snygg! Klänningen är ljuvlig och sandlerna står högst upp på min önskelistan just nu (haha tillsammans med drömstolar, drömlampa och lite annat till huset) och baddräkten på riktigt?! Älskar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats