nadjamayr

Nadja Mayr

6 frågor att ställa sig själv varje månad – och mina svar

Vad är du mest tacksam över denna månad?

Åh jag har så mycket att vara tacksam över, jag är tacksam för livet just nu, över att få vara mamma, att vi snart får träffa lillasyster, vårt hus och ännu mer vårt sommarhus på Gotland, över lugnet och lyckan jag känner och över allt jag längtar efter just nu.. Att njuta nu och se så ljust på framtiden, det är en underbar känsla..

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit?

Åh det måste nog ändå bli jobbmässigt. Jag satte tydliga mål vad jag ville karriärmässigt i år och har nått flera av dessa mål redan nu.. Är stolt över att ha kunnat bygga upp mitt egna, samtidigt som jag kunnat vara mamma och vänta en liten utan att de ena utesluter eller tar energi av det andra.

Vad skulle du vilja förändra till nästa månad?

Mars månad har ju såklart bestått mycket av längtan, i April vet vi ju att lillasyster kommer så då ska jag vara ännu mer här och nu och verkligen njuta av att vi blivit kompletta.

Vilka är dina viktigaste prioriteringar nästa månad?

Jag hoppas på vår denna månad och vill vara mycket ute, ta promenader och njuta.. Men framförallt blir ju tjejerna min viktigaste prioritering denna månad, att välkomna lillasyster och ge H all kärlek och tid så hon får en fin start på sin roll som storasyster.

Kom ihåg!

Att livet inte går i repris, stressa inte upp dig, prioritera det som är viktigas för dig, gör saker som gör dig glad och älska livets olika faser <3

Drömmer om:

Sol, värme, en kaffe mot husväggen, mini på bröstet, barnvagnspromenader, vanliga jeans och ett glas rosé.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats