nadjamayr

Nadja Mayr

Året som gått, nyår och välkommen 2020

Hej vännen <3

 

Hoppas din ledighet varit fin. Jag har varit verkligen ledig, ledig på riktigt. Faktiskt en av sakerna jag bär med mig som de bästa och viktigaste med 2019, att ta med tiden för att logga ut, vara närvarande och trots att jag har det jobb jag har, ta mig ledigt. Vi firade in nyåret med några av våra närmaste vänner, de små, skaldjur, plock, bubbel och fina samtal om året som gått och tankar, längtan och förhoppningar inför 2020..

2019 var ett ganska tufft år för mig, under en stor del av året har jag varken varit på topp eller riktigt mig själv. Jag krachade lite efter hårt slit med att bygga upp eget bolag samtidigt som jag var hemma med Nora, dålig sömn nästan hela året och så allt det där runt om kring. Kroppen sa ifrån till slut och lämnande mig med en låg känsla och låg på energi. Samtidigt så har många i vår närhet på olika sätt gått igenom ett tufft år och jag har svårt att inte med hela hjärtat gå in i känslor.

Vi tog oss lite vatten över huvudet med två hus, alla projket, våra små och mycket jobb från båda håll. Det påverkar en till slut, det lämnar inget rum för återhämtning eller inspiration. De påverkade både oss som par och som personer. I över ett år så jobbade jag i princip varenda minut som Nora sov, knäppt känner jag idag och vad fasiken höll jag på med, den tiden kommer ju inte igen, njut, vila och snusa på bebis… Samtidigt stolt över det jag lärt mig och byggt upp och att ha fått denna insikt redan nu. För den drivkraften finnt inte längre, min kropp orkar inte och jag själv drivs av något annat nu, av att få må bra i det jag gör, att jobba på ett sätt som ger mig möjlighet att vara ledig och kunna njuta av ledigheten, kunna vara närvarande med barnen, skapa minnen, ta hand om mig själv och känna ett inre lugn. Hur mycket jag än älskar ett jobb och det jag gör, älskar jag självaste livet mycket mycket mer <3

Missförstå mig rätt, jag tar med mig magiska stunder också, sommaren på Gotland, alla promenader till havet, bad i solnegång, pizza på stranden, inspirerande möten med varma, kloka och fantastiska personer, Noras nakna lilla kropp springande på stigen ned till stranden alldeles nära oss, Hollies snäckplockande, glassätande och alla samtal, deras busiga skratt, tjejernas relation som växt, Noras första jag älskar dig, Hollies storasysters omtanke, en tjejhelg på ön, alla kramar, dejt och hotellövernattning med mannen, alla stunder Nora somnat på mig, böckerna jag läst, platserna jag tagit till mig och stunderna då jag i morgonrock och med en kaffe i handen gått ut på altanen tidigt på morgonen och njutit av doften av rosorna som omger den..

Och så alla de där lite svårare beslutet som lagt grunden till något fint, söka till utbildningen, omvärdera vad jag vill göra, utmattningen som öppnade upp ögonen för yogan på riktigt, valet att flytta, valen vilka personer i ens närhet som faktiskt ger positiv energi.. Allt de där som jag med tacksamhet bär med mig in i 2020 och som ger mig känslan att vi har ett fint år framför oss.

Det nästan bubblar i mig av glädje och pepp inför våren och sommaren. Jag känner mig stolt och tacksam över att vi flera gånger de året som varit lyssnat innåt och gjort val bara utifrån oss.

Fokus 2020 ligger på att vara i nuet, känna tacksamhet över det vi har och vart vi är i dag, inte konstant vara påväg någonstand, inte längre bort än att drömma om sommarens planteringar.. Att fylla de utrymmen vi skapat för oss själva med saker som gör oss lyckliga. Och att at hand om hälsan än mer, vila, yoga, träna, läsa, andas, bada i havet, jobba i trädgården på landet, baka och laga hälosam mat..

Jag älskar livet, än mer när jag tar hand om mig själv och i år vill jag älska så många stunder det bara går <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Så många kloka ord och jag har med börjat prioritera ledigheten, lägga undan mobilen och bara vara i nuet även om det kan vara svårt. Hoppas verkligen 2020 blir ett fint år och du gjorde ju min dag som skrev att jag vann🙏 Nu ser jag verkligen fram emot belysningen som ska lysa fint när jag kommer hem vid mörkret vissa kvällar
    https://lotte4.blogspot.se

stats