nadjamayr

Nadja Mayr

Att älska mer och mer

Happy fredag !

Denna underbara dag, som vanligt ska fredagsbuketten inhandlas, alltid lika härligt, ett pass på gymmet och så ska jag verkligen njuta av en god kopp kaffe någonstans för igår gick dagen i ett. Ikväll ska vi som sagt på Bieber och ut och äta. Ska bli så trevligt och kul men redan igårkväll började jag sakna Hollie, haha om man ens kan göra det när dom är hos en. Vi lämnade bort henne första gånger när hon bara var några veckor, då bara i någon timme. Vårt syfte var att både hon och vi skulle vänja oss. Och det är jag glad att vi gjorde för det har gått jätte bra varje gång, plus att jag tror att vi blir bättre föräldrar av att få lite egentid ibland. Men min tanke att det skulle bli lättare stämmer ju inte riktigt, tycker det tvärtom blir svårare. Blir mer och mer kär i henne, hon börjar ju bli en liten person och i mina ögon såklart, definitionen av perfekt. Hon är kärlek för mig och har fortfarande lite svårt att förstå att jag har min egna lilla familj, så tacksam. Tycker det är lite läskigt, hur mycket kan man älska någon? Det är verkligen fantastisk, magiskt och skrämmande på samma gång och för mig blir det bara starkare och atarkare. Känner ni igen er?

Kärlek,

N

image

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sigrid

  Hej,

  Jag håller på att göra ett skolarbete där jag undersöker situationen för föräldrar med små barn (0-3 år) i cafémiljöer med syfte att utveckla den optimala sittmiljön för barn och föräldrar. Det hade varit guld värd om du ville ta 3 minuter och svara på en enkät. Tack på förhand!

  https://sv.surveymonkey.com/r/WDSTW8M

 2. Emma

  Klart jag känner igen mig. Det gör nog alla som har barn!! Min fina son är 12 månader och jag älskar honom mer än allt såklart. Helt galet hur mycket man kan älska någon. Älskar varje sekund jag är med honom. Han är det finaste och bästa som finns. Finns inget bättre än att få vara med han. Så mycket kärlek! Barn är livet!
  Ha en underbar dag fina ni!
  Kram

 3. Jenny

  Bilden längst ner är du galet lik prins Carl Philips fru Sofia!
  Ja så är de verkligen…ju äldre de blir ju mer kärlek flödar de❣ Ha en fantastisk fredag!

 4. Lavendel

  Jag känner verkligen igen mig. Ibland känns det nästan för bra för att vara sant att ha en liten, trodde inte det var möjligt att känna så mycket kärlek.. 🙂

  Superfina bilder!
  Är verkligen så trevligt att läsa din blogg tycker jag!

stats