Att satsa lika mycket på båda i en relation | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Att satsa lika mycket på båda i en relation

Här öser regnet ner ute, jag har hoppat i mitt cashmereset, tagit en kaffe och sitter och jobbar lite. Har min tid för jobb nu, & jag njuter av att verkligen få tid på riktigt. Ska snart sätts igång med kvällens middag, fisktacos.

Lillan har fått sina sprutor idag, lilla älsklingen. Men ganska glad ändå..

Annars har jag haft en så mysig och inspirerande eftermiddag med en vän som hjälpt mig att fota lite, sjukt duktig tjej och jag älskar ju att umgås med människor som inspirerar.. Bästa!

Jag och mannen hade ett långt samtal igår hur vi ska lägga upp vardagen, för att bli ett bättre team och för att båda ska känna att vi orkar och får tid för våra jobb, för vila och varandra. Det är inte alls lätt alla gånger och då måste man prata om det.. Det känns så himla bra och jag tror vi hittat en bra lösning.

Jag tar ju hela föräldraledigheten då det passar oss bäst. Jag kan kombinera den med mitt jobb vilket också är en fördel. Hollie går korta dagar men ändå delar vi lika på hämtningar och känningar, glad att vi har den möjligheten. Mannen hämtar och lämnar totalt fyra gånger i veckan och tar då båda tjejerna i en timme, vilket ger mer fyra timmar totalt för jobb. Fyra extra timmar som är bestämda. Sen jobbar jag lite kvällar och när Nora sover dagtid. Men att veta att jag har en timme fyra dagar i veckan, det är guld. Nu när nätterna är lite jobbiga har vi delat upp det så att jag tar natten och han morgonen. Det funkar bäst för oss men självklart inte för alla.

Viktigt att man pratar hela tiden, iaf för oss, för att se till att båda mår bra i relationen och i livet. Tanken är att vi ska satsa lika mycket på bådas karriärer fast på olika sätt och få så mycket tid med barnen som möjligt. Det är prio. Bådas lycka är lika viktigt, kommer vi ihåg det och ställer upp för varandra mår vi bäst tillsammans.

En stress har släppt och jag känner mig så peppad nu när vi verkligen avsatt tid för mitt jobb, ett jobb jag faktiskt älskar. Jag hoppas det ska märkas också 💕

STOR KRAM TILL DIG SOM KIKAR IN HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats