nadjamayr

Nadja Mayr

Dagens planer & favorit set

(Inlägget innehåller annonslänkar)

God morgon ☕️❣️

Vi gick upp redan vid fem jag och Nora, hon sover helt okej med 1-2 uppvak per natt nu och somnar om direkt nästan. Men vaknar fortfarande tidigt, inte mig så mycket emot, kan tycka att det är rätt mysigt om jag inte är allt för trött..

Stolt att jag fick till lite yoga även om jag hade svårt att vara bara i yogan då jag har mycket i huvudet. Haft extremt mycket jobb senaste tiden, vilket på många sätt är helt fantastiskt! Men kämpigt att jobba samtidigt som jag är hemma med N, blir sena kvällar och varje stund hon sover..

Älskar ju mitt jobb, lever min dröm och att få pyssla och styla, fota, skriva och vara kreativ är helt underbart. Sen är det ju en hel del annat runt omkring med papper, fakturor, kvitton osv.. Önskar att jag hade liiiite mer tid bara så det slapp bli sån stress. Blir annorlunda när lillan går på förskolan och tiden delas upp på ett annat sätt. Peppad på den tiden också 🙂

När N vaknat ska vi få i oss lite frukost, åka och hämta ut två paket, köpa blommor och lite annan rekvisita. Sen ska jag plåta två samarbeten, redigera, skriva texter och skicka in utkast. Ska verkligen försöka hinna med papper och mejlen me. ❣️

Alltså jag skulle kunna leva i snygga träningskläder. Finns typ inget jag trivs bättre i. Detta set är mitt absoluta favorit set just nu. Så sjukt snyggt och skönt! Du hittar det här: topp, byxa, hoodie. 🖤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmie @tandlakarvillan

  SÅ Snyggt set!! Ja visst är det svårt att hinna med allt, förstår när du har en liten hemma också! Man känner väl alltid att man behöver fixa något tycker jag, det finns mycket fördelar men ibland nackdel att aldrig stänga av helt!
  Kram fina du

 2. lisabomsjo
  lisabomsjo

  Förstår exakt, försöker själv få till heltidsstudier samtidigt som jag är heltidsföräldraledig.. gäller verkligen att maximera tiden för att hinna med allt. Det är bara att Kämpa på! Yogan hjälper mig också mycket att hitta lugnet i en annars ganska stressig vardag.

  https://lisabomsjo.vimedbarn.se

stats