nadjamayr

Nadja Mayr

Dags för en förändring

God morgon vackre du,

Imorse vaknade Nora vid fem vilket efter de senaste dagarna kändes som sovmorgon haha. Dessutom sov hon hela natten i sitt rum och sin säng med två undantag för nappen. Kom in imorse och då stod hon upp i sängen och log mot mig så dagen startade ändå himla fint. Vi gjorde som igår, satte på lite lugn musik och tände massa ljus, kokade kaffe, tog en hälsoshot och ett stort glas vatten.. Göra det bästa av en tidig morgon och lita på att var sak har sin tid.

Jag bestämde mig efter den fina helgen där jag fick tid att känna och tänka.. Att det var dags för en förändring. Dels när det kommer till att ta tag i Noras rutiner för att försöka få bättre sömn för henne men framförallt när det kommer till mig. Jag måste landa, stressa ner och prioritera mitt välmående före jobb och annat. Lättare sagt än gjort ibland. Men känner att jag verkligen behöver det. Så nu lägger jag till mer vatten. tända ljus, vitaminer, hälsoshot, tid att bara vara, andas, ta en sak i taget, effektivt jobb när jag jobbar, men att kunna lägga bort dator och telefon annars, vara nöjd, promenader och yoga. Så från nästa vecka ska jag verkligen försöka få tid för Yoga i mitt liv. Har aldrig fått till det men älskar känslan efteråt och ett av mina finaste minnen från i somras var en timme yoga på stranden..

Jag känner ett lugn efter helgen där jag fick känna känslan av att jag är precis där jag vill vara i livet men att vi är i en tuff period bara med mycket jobb för båda, två små, lite sömn.. Det är en fas, där vi måste ta hand om oss själva lite extra för att tackla utmaningarna så bra som möjligt. 

Här hemma har det också skett lite förändringar.. Bytt platser på mattor och ändrat om lite.. Så himla nöjd, denna matta (från Sleepo) är så gosig och känns som att den där harmoniska känslan med jordtoner verkligen börjar infinna sig.. Varmt, mysigt och lugnt. Brunt, beige, grått, vitt och lite svart.. Älskar det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    God morgon 🙂 Här var det med dags för en förändring då lillkillen vaknat sååå många gånger på nätterna igen och vill amma.Nu är det färdigt med det! Han blev 1 nu i oktober och nu behöver vi sova så från inatt skulle han sova hela nätter igen, gjorde ett tag innan men så blev han sjuk och återupptog amningen och det blev en ond spiral igen. Men när han väl somnat om inatt så fick jag sova över 5h i sträck!! Otroligt härlig känsla men tyvärr behövde jag ju upp och kissa (typiskt!) Men jag vaknade som en ny människa, att sömn gör så mkt 🙂
    Ha en fin tisdag, här har vi höstlov
    https://lotte4.blogspot.se

stats