nadjamayr

Nadja Mayr

De viktigaste önskningarna inför jul

Det har slagit mig så oändligt många gånger hur tacksam jag är att jag kan ge mina barn den där tryggheten och kärleken i jul. Lika ont gör det att inte alla får känna det. All sorg och smärta. Alla orättvisor. Rädslor. Ensamhet. Allt blir så påtagligt under julen. Julen som ska vara en magisk tid är för vissa den värsta tiden på året. Nästan för jobbigt att tänka på, men viktigt att vi gör det och att vi lär våra barn att detta är en tid då vi mer än någonsin ska visa kärlek. Ett leende, ett hej, ett varmt sms, en inbjudan, ett julkort.. Alla de där små sakerna vi faktiskt så enkelt kan göra för att göra skillnad. Kan vi inte lova att göra dom?

Och om någon känner sig ensam eller ledsen, så vill jag säga att jag har också varit där, men allt kan vända.. Och jag finns här, ni får gärna mejla mig Nadja.mayr@hotmail.com, om vad som helst, så lovar jag att vara din vän i jul.

En sista sak.. Det är barnens högtid, julkänslan är en känsla de kommer att minnas hela sina liv. Låt den bli fin. Det behöver inte handla om några klappar alls. Utan om din tid, din kärlek och din trygghet. Njut av en kopp glögg/ ett glas vin/ eller en julöl. Det behöver inte vara allt eller inget. Men stanna där. Barn och alkohol har inget mer varandra att göra. Inte på julafton och inte någon annan dag heller.

All kärlek, Nadja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats