nadjamayr

Nadja Mayr

Dejt & sammanfattning av ett omtumlande år

God morgon fina 💗 


Igår hade vi en mysig dejt då vi firade fyra år som förlovade på underbara Hotel Stelor. Vår dag är egentligen idag men våra vänner kommer så vi passade på att fira igår. H nattade vi i vagnen och hade bokat ett fönsterbord där man kan öppna upp dörrarna så hon kunde stå bredvid oss, fast ute där det var lite tystare. Hon sov gott inbäddad i täcke 🙂


Fantastisk mat och mysigt med egentid! 💗 

Fyra år har verkligen gått så fort! Det var ju här på Gotland F friade för 2013 och sen dess har vi firat alla förlovningsdagar här på ön.

Ett ganska utmanande år bakom oss med två flyttar, mellanboende, husbygge, mycket jobb för båda och första året som föräldrar till världens busigaste, mest bestämda och bästa tjej. Utmanade men underbart, underbart nu när vi får njuta av allt vi jobbat för. För mycket jobb ligger bakom varje uppnådd dröm. Hollie och huset på Gotland är garanterat det bästa vi båda gjort, någonsin. 


Lite slitningar på förhållandet blir det ju med stress och sömnbrist, ett annat typ av livspussel. Samtidigt känns det som vi nu är starkare, tryggare och lyckligare än någonsin. Att se MINA två kärlekar tillsammans, det slår det mesta. Små tjafs blir lätt vardag när det blir för mycket av allt och tills man hittat sitt sätt som familj, för oj vilken omställning det är för förhållandet att bli föräldrar. Men nu, nu skrattar vi så mycket mer, vår lilla glädjespridare kan fortfarande göra oss helt slut ibland, men wow så mycket lycka och energi hon ger oss! Hon visar oss vad som är viktigt, får oss att vara mer närvarande och uppskatta det lilla så mycket mer.


Detta år har gått galet fort och nu ska snart livet förändras igen, om 2 veckor börjar H förskolan och vi börjar jobba. Vi är taggade på framtiden, minst sagt! Men först ska vi bara njuta av varandra 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats