nadjamayr

Nadja Mayr

Den perfekta barstolen

Hej fina ni,

Sitter just nu med öppen altandörr, ett glas rose och har precis valt tyg till våra nya barstolar. Hittade dessa från Crea Development inne hos Bisse och blev helt kär, de är precis vad jag letat efter. Vi har ju en köksö som är nästan fyra meter så vill ha några enkla men ändå riktigt snygga barstolar som tar lagom med fokus. Dessa med raka och moderna linjer och en sits i lyxigt tyg tror jag kommer bli så fina! Kommer bara ha tre som ska stå i den delen av köksön som är mot det stora allrummet. Tror det blir lagom.

550_3774[6575] Fil 2017-06-17 17 59 26[6571]

 

Hur fina? Har valt de med vit stomme, finns även i svart men hos oss tycker jag vitt passar bäst. Skrev till CREA och frågade om färg på tyg, då skickade de ett gäng med tygprover, så himla bra att kunna välja färg i den miljö stolarna ska stå. Dessa fyra var de jag föll mest för, hade bett om rosa och gråa toner.

 

Alla är så fina och den grå känns som ett säkert kort, men jag föll lite extra för den smutsrosa, den är så himla fin, så svårt att fånga på bild dock. Så denna gång vågade jag och nu längtar jag ihjäl mig tills jag får hämta ut stolarna när jag kommer hem från Gotland nästa v. Rosa, vitt, grått och så lite mässing och svarta detaljer, vad tror ni? 🙂

Och vet ni, i samarbete med CREA får ni 15 % vid beställning fram till den 2a juli med koden NADJA, hur bra?

Nu ska jag fortsätta packa, imorgon åker jag, Hollie, en tjejkompis och hennes två döttrar till Gotland, så himla mysigt! Vi ska ha två tjejdagar innan resten av gänget kommer ner för att fira midsommar tillsammans.

Sen väntar chark och rose med mannen! Fin kväll vänner <3

XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmelie

  Hej! Hittade din blogg då jag sökte lite information/bilder om husmodellen stil 163. Min sambo och jag ska bygga ett i höst, och vi är väldigt nyfikna på hur det ser ut invändigt. Svårt att få en bild i huvudet utan att se något visningshus. Kommer du att lägga upp mer bilder? 🙂

  1. by Crea

   Den gråa färgen finns i ljusgrå sammet, mörkgrå sammet samt ljusgrå polyester och mörkgrå polyester.
   Vill du så kan vi skicka dig gratisprover så du får känna och klämma på tygerna innan du bestämmer dig. Gå då bara in på hemsidan och anmäl dina tyger samt din adress så skickar vi det redan ikväll!!

   http://www.creadevelopment.com
   @by_crea

   Vänligen

   by Crea

 2. Maja

  Hej Nadja! Brukar läsa din blogg och känner att jag ofta kan relatera till din vardag. Jag är i din ålder, har en son på 10 månader, bor i hus och arbetar som lärare. Mycket gemensamma nämnare :). Hur tänker du på att du säkert har elever och vårdnadshavare som läser din blogg? Är det inte svårt att dra en gräns på arbetet och hur tänker du på dina “lättklädda” bilder ( du är superfin såklart ) kram Maja

stats