nadjamayr

Nadja Mayr

Det absolut bästa denna tiden på året

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Det absolut bästa denna tiden på året enligt mig är tveklöst myset hemma med familjen. Får inte nog.. Så himla enkelt och om det är något jag lärt mig sen jag fick barn är att det enkla är det bästa. Att ge av sin tid och att vara tillsammans.. Det gör ju sitt att hänga i sköna, mjuka och matchande myskläder fram till sen eftermiddag eller ibland en helg dag. Tända ljus, laga en god frukost eller sen lunch, bara vara med varandra. Låta barnen vara med och hjälpa till. Göra det där lilla extra och verkligen ta vara på tiden.

Dessa underbara set är från Polarn O. pyrets nya limited edition kollektion. Jag är ju himla svag för mini me, jag vet inte varför men tycker att det är så otroligt mysigt. Jag kan fortfarande ha svårt att ta in att jag faktiskt har två döttrar, vill ta vara på denna tiden så mycket det bara går. Och när vi matchar alla känns det verkligen som att vi är det där bästa teamet tillsammans som jag tycker att vi är, mitt alldeles egna dream team! ❣️ Polarn O. Pyrets limited edition rand passar ju verkligen alla. Oavsett ålder och kön, så det gillas extra. Som alltid fantastisk kvalité och passform. Älskar det. Tycker dessutom de är himla fina.

Myskläder, familj, barnskratt, nygräddade våfflor, färska bär, grädde, tända ljus, nybryggt kaffe och en helt ledig dag.. Är inte det lycka så säg?

Att förbereda det mesta och sen låta barnen vara med och göra frukosten är mitt bästa tips. Hollie älskar att få hjälpa till och med lite förberedelse så undviker man även kaoset. Våfflor och bär går hem hos alla oss och är ju faktiskt himla enkelt fixat 🙂

Så gosigt att mysa tillsammans i dessa matchande basplagg ❣️ Jag har strl S, mannen strl M, Hollie 98 och Nora 80. Skulle säga att det är normala till lite stora i storlekarna. Plaggen är stretchiga och super mjuka. Jag har både sovit och åkt till affären i mitt set, men det kanske bara är jag 😉 Du hittar hela limeted edition serien HÄR.

Mitt bästa team, som jag älskar dagar som dessa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Har du tips vad man kan göra när livet känns jobbigt? Känner mig ensam en hel del. Har vänner, men de har ju sitt. Åren går och jag vill också känna mig lycklig och träffa någon och ha framtidsplaner med. Förstår att livet går upp och ner trots att man har pojkvän och barn men att ha någon att dela livet med vill iallafall jag.

  1. Lina

   Nu är inte jag Nadja, men jag skulle ändå vilja svara på din kommentar. Jag tror att det handlar mycket om att man måste känna lycka i sig själv, och att inte lägga över det ansvaret på en annan person. En annan person kan inte göra dig lycklig om du inte känner lycka i din egna tillvaro till att börja med. Jag tror att det är otroligt viktigt att man är medveten om detta oavsett vilken relation man befinner sig i, romantisk eller vänskaplig.

   Mitt tips är att ta reda på vad i livet som gör dig lycklig, vilka mål du har och också vad som finns i ditt liv idag som gör dig olycklig. Är du nöjd med ditt jobb? Staden du bor i? Om inte, byt jobb, flytta, kanske vill du studera till ditt drömyrke? Hör av dig till dina kompisar och föreslå att ni ses, kanske bara på en kopp kaffe om de har mycket att stå i. De kommer inte tycka illa om dig för att du frågar. Sätt dig själv i fokus, det är nu du har tid att forma dig själv och göra precis som du vill innan du träffar en partner eller bildar familj. Gör du denna resa nu kommer du tacka dig själv i framtiden, det är aldrig för sent eller för tidigt att förändra sin tillvaro.

   Livet kommer inte förändras eller bli bättre om du sitter hemma och kollar på romantiska filmer och grämer att du inte har hittat den rätta ännu och att du så gärna vill bilda familj som alla andra. Du får tänka att din tid kommer den med. Det är ingen idé att går runt och älta saker som inte kommer att ske inom den närmsta framtiden. Det kommer endast göra dig deprimerad och olycklig. Låt dina tankar och handlingar handla om nuet och sådant du kan förbättra just idag. Det behöver heller inte vara något så stort som att byta jobb eller flytta, det kan vara att läsa spännande böcker, gå fler promenader, testa nya recept, lära känna nya människor, eller träffa dem du redan har oftare, bli hälsosammare m.m.

   Summan av kardemumman, det är du som har eget ansvar för din egen lycka.

   1. Madeleine

    Nu var det kanske inte det jag syfta på utan rent generellt känna mig lycklig i livet. Man vill känna en mening med livet och kunna känna att man är påväg någonstans. Jag studerar och har flyttat. För en av orsakerna var att jag var ensam en hel del på min tidigare bostadsort Har träffat lite nya vänner här. Men tyvärr så är jag fortfarande ensam en hel del trots att jag hör av mig till vänner. Tack ändå för tips!

  2. nadjamayr
   nadjamayr

   Hej fina du ❣️

   Förstår dig i det du skriver. Att känna sig ensam är inte alla kul. ❤️ Vill bara först säga att jag har också känt mig ensam i perioder och att jag skulle vara där jag är idag och känna den lyckan jag känner, det trodde jag aldrig. Så alltid kan vända. Du kommer hitta dina personer och din väg.

   När livet känns jobbigt för mig försöker jag boka upp saker som gör mig glad, komma ut å träffa/se folk. Unna mig blommor, en ny bok och verkligen prioritera träning. Träningen gör mig glad och är något du kanske kan dela med andra?

   Försök tänk på vad som gör dig glad och ge dig tiden då du inte har något att dela allt med att verkligen bygga upp och ta hand om dig själv.

   Jag finns här om du vill prata.

   Stor kram ❤️

stats