nadjamayr

Nadja Mayr

Det bästa vi gjort 

Hej fina, 

Hollie somnade på en minut ikväll, inte konstigt med tanke på att hon vaknat galet tidigt sen vi ställde om klockan.. haha kaffe har blivit ett måste igen 😉 Men ska inte klaga, hon sover nästan alltid hela nätter och har varit såå glad trotts tidiga mornar. 


18 månader är hon nu, vår skatt. Tiden har gått så fort samtidigt känns hon som en så självklar del i vårt liv, som att hon alltid funnits. Vår lycka! Så charmig, bestämd, rolig, klok, kärleksfull, busig, glad och alldeles underbar. Hon verkligen leker nu, bygger med lego, “läser” böcker, badar sin docka, lagar mat i sitt lilla kök, kör med sina bilar.. så söt när hon är inne i en lek. 

Hon pratar hela tiden och kan såå många ord nu, lär sig nya för varje dag,  snappar upp alla namn, kan göra sig förstådd och förstår. Hon sätter ihop korta meningar med 3 ord nu. Får jag en puss, så ska hon också pussa pappa och Molly (vår hund). Så go, kramas mycket, sjunger, testar, skrattar och är i en allmänt härlig ålder. Njuter verkligen av varje dag med henne, tiden går alldeles för fort. Det är väl för att man konstant har händerna fulla.. precis som hjärtat 💗

Fixat lite i favorithörnan i Hollies rum, mys/läs hörnan 💗 En av de bästa sakerna vi gjort med Hollie är att vi läst mycket för henne redan från att hon var någon månad. Nu älskar hon böcker och jag tror det har hjälpt hennes språkutveckling mycket 🙂

Maileg kaninen är från Miniroom. Tavla från Mrs Mighetto. Sänghimmel och stjärnorna från Numero74. Ljusslinga från Wattochveke. 

Dynan är från Ellos, stor kanin från Babyshop och väska från Livly. 

Den underbara glasballongen och det söta bokstället är från https://www.modesto.se . Sååå fina i underbar rosa ton. 

Här blir det nu nytta och nöje med lite jobb i soffan.. Fin kväll vännen 💗 

KRAM 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida Björkroth

    Så mysigt! Blir så inspirerad att börja nu med vår dotters rum 🙂 Vi bor just nu två år i Finland i en “hockeylägenhet” så det blir svårt att få till något fint då vi inte får ändra så mycket med väggar och färg men jag ska nog få det mysigt ändå!

    Kram

  2. Anna

    Som blivande lärare blir jag jätte glad att höra att ni läser för henne redan nu!! Fortsätt även med det när hon även kan läsa själv men då svårare böcker vilket gör att hon kommer utvecklas snabbare inom läsningenoch även diskutera kring det i böckerna 😃😃 Tack för en grymt bra blogg!! Blir så inspirerad av att läsa din blogg!

stats