nadjamayr

Nadja Mayr

Det enkla är det finaste

Inlägget innehåller annonslänkar till Babyshop.se

Hej vackra!

Hoppas att du har fått en fin start på denna torsdag.. Vår natt var inge vidare, Noras förkylning ställer till det. Men nu har vi iaf varit iväg på en mysig frukost, så det blir en fin dag trots det!

Tänk så mycket våra små lär oss.. Om vad som är viktigt i livet, om att leva för stunden och om hur villkorslös kärlek känns..

Men också om att det lilla är det bästa. Oftast är det just det som ger mest glädje, det där enkla. Som att bygga en koja i vardagsrummet med täcken, kuddar och lite gott framför en film. Och att sen faktiskt krypa in och mysa där med dom en stund. Det behöver inte vara svårare än så, för det finaste av allt man kan ge dom är ju sin tid, att vara närvarande med dom. Finns nog inget bättre barn vet än när man verkligen är DÄR.

Lektält HÄR, finns även ett liknande för halva priset HÄR, Hollies sängkläder HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Så mysigt. Det är ju tiden barnen vill ha. Min ena tjej ville att jag skulle leka med henne innan jag skulle till jobbet imorse men jag var tvungen att äta frukost så det gjorde jag i hennes rum och det var hon jätteglad för 🙂 Snart är föräldraledigheten över helt och tiden kommer ju aldrig komma tillbaks 🙁 Jag har 4 barn och nu blir det inte fler 😉 Hoppas ni friskar till snart och iallafall får sova
    https://lotte4.blogspot.se

stats