nadjamayr

Nadja Mayr

En stor dag

God morgon vackra du och välkommen underbara fredag, 

Hur mycket jag än tycker om vår vardag så älskar jag känslan på fredagar.. Den bara känns så mysig , hoppfull och som att man har så mycket framför sig. 

Mannen är på inskolning med Nora och jag jobbar hemifrån idag, min första helt egna dag hemma som jag får flera timmar till jobb. Vilken lyx. Även om det känns lite att missa dagens inskolning, men viktigt att mannan också får ta del av den såklart, det har varit en sån fröjd att se Nora på förskolan, jag som tvekat om hon varit för liten. Så glad att jag ändå lyssnade på den starkaste magkänslan om att det skulle bli bra för som hon trivs, hon tar för sig och hon vinkade glatt imorse när hon skulle dit igen, hon är en riktigt tuff och framåt liten tjej, otroligt charmig och glad. Jag bara log och kände så mycket stolthet när jag iakttog henne där. Samtidigt känns det så otroligt lyxigt att jag kommer kunna hämta och lämna lite när jag vill och ha dom lediga lite då och då, först vill jag dock att hon får lite rutin på det. Mammahjärtat just nu känns himla fullt och jag kunde inte vara stoltare, en till förskola tjej och vår stora som sovit andra natten i rad utan napp och helt utan problem. Visst är det fantastiskt att se personligheterna växa fram och få ännu fler sidor att älska hela tiden? Heja dom

Och idag säger jag faktiskt heja mig också, som roddat föräldraledighet och startat ett bolag som jag nu helt kan leva på. Det har varit tufft men nu ska jag njuta av allt jag jobbat för. Drömmar som blivit verkligehet. Friheten, Fleixibliteten. Tiden med familjen. Livet känns himla fint idag. <3

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ana Jelinic

    Så fint kontor Nadja 👌🏻👍🏻😍 Älskar jordnära färger ! Borden är såå snygga ! Var har du köpt dom! Och lycka till med bolaget ❤️

stats