nadjamayr

Nadja Mayr

Ett tips till alla med små

Inlägget innehåller annonslänkar

Måste bara tipsa om denna bärsele från Babybjörn, hade den med Hollie också, färgen heter silver tror jag.. Den är så himla bra och som idag när mini hade lite ont i magen och lite svårt att komma till ro på förmiddagen då är en bärsele guld värt. Nora verkar likt Hollie älska den. Vi hade premiär idag och hon sov en lång stund, så jag kunde fixa frukost, äta och jobba lite. Det är skönt för dom med lite tryck, närhet och att vara upprätta om de har ont i magen.. Med Hollie som hade ganska mycket ont i magen och inte alls ville ligga i vagnen alla gånger så hade jag alltid med mig bärselen under vagnen. Om bebis är nöjd är mamma nöjd och mina promenader blev alltid av 😉 Även på strong mama passen hade jag med mig denna om H inte ville ligga på golvet, extra svettigt för mig 😉 Så ett litet tips till er bara <3

 

 

KRAMAR <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michaela

  Ser att du också har en Babybjörn bärsele. Hur har du Nora i den, hennes ben?
  Ska dom va utstickande på varsin sida eller gömda innuti? Har en likadan men är osäker på hur jag ska bära den den lille i den, han är bara tre veckor.

 2. E

  Gud så skönt att höra att man inte är ensam om sele och vagnproblem 😖 fick andra barnet för 9 veckor sen och hon likt min första har mycket ont i magen och kräver bärselet i timmar vissa dagar.. har verkligen hatkärlek till selet!!

 3. Sara

  Varför väljer du inte en ergonomisk sele? Du som verkligen har råd eller har möjlighet att få en sponsrad…hehe 😊

stats