nadjamayr

Nadja Mayr

Gårdagen

God kväll finaste du ❣️

Åh vilken lycka jag känner i kroppen idag efter gårdagen. På tok för lite sömn så himla trött men ändå så påfylld med energi. Så bra jag mår tillsammans med mina närmaste vänner och så fint att få fira dagen med just dom, bara vi.

Jag hade ordnat plockmat och bubbel hemma hos mig där vi började dagen. Att prata ikapp i lugn och ro med gott i glasen på en mysig lunch. Fick helt underbara presenter och kände mig riktigt bortskämd och lyckligt lottad. Så mycket jag uppskattar stunder som dessa.

Vi åkte sen in till stan för en tidig middag, åt tapas, drack mer bubbel och pratade i princip i mun på varandra. Skrattade och blev djupa omvartannat. Åt gott. Pratade ännu mer.

Vi avlutade kvällen med en drink, prat om framtiden, om året som gått och det slog mig flera gånger under kvällen hur mycket jag längtat, efter dom, samtalen och skratten. Tog knappt en enda bild från att dom kom utan njöt av stunden, hela kvällen.

Älskar hur jag känner mig 100 % trygg och hemma med mina vänner, jag behöver knappt förklara utan de bara förstår, vi alla kan prata utan filter, ingen dömmer utan det är så mycket kärlek och äkthet. Tänk så fint att få känna så. Att vi lär av varandra, att samtalen alltid blir intressanta, vi delar saker och ger varandra perspektiv.

Tack livet för dom, ser fram emot många många fler år tillsammans ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats