nadjamayr

Nadja Mayr

Gårdagen och kärlek

Glad alla hjärtans vackra du ❤️❤️❤️

Nu har jag precis landat i Stockholm igen efter ett mysigt dygn i Helsingborg. Har varit så skönt med en liten tripp, hunnit med både egentid och en del jobb. En fin fest igår tillsammans med Yves Rocher, ser fram emot att jobba ihop under 2019.

Jag uppskattar verkligen egentid och njuter av att få göra såna här grejer själv, få tid att bara vara, reflektera och känna efter. Lyssna på podd, läsa och planera. Reste väldigt mycket själv från att jag var 15 på olika modelljobb över hela världen, då kände jag mig alltid ensam och tyckte ibland att det var väldigt jobbigt. Men spännande och utvecklande också. Vissa resor var däremot helt magiska. Nu uppskattar jag mitt egna sällskap på ett annat sött. Ta en kaffe eller ett glas vin själv, jag älskar det! Vad känner du om att vara själv?

Men varje gång jag är iväg så slås jag av hur mycket jag älskar livet som det är. Älskar min vardag och dom jag delar den med. Underbart att komma hem lagom till alla hjärtans dag. Vi ska bara mysa med familjen, det är kärlek för mig. Köpt med mig en varsin mjukishund till tjejerna som var så mjuk och söt, sen ska jag bara pussa massor på dom. Mannen och jag har planerat havskräftor, ett glas bubbel och lite dejtnight hemma, helt perfekt för mig. Inget storslaget utan jag vet att vi båda har mycket just nu så sa till mannen att jag planerar en god middag hemma så det inte blir någon stress för någon, det viktiga är ju att vi ger vår kärlek lite tid. Tänkte nog ge honom en ansiktsmassage ikväll också, för det är bland det bästa han vet 🙂

Önskar dig en mysig dag, tack för att du delar livet med mig här inne. Ni är kärlek för mig. Glöm inte att älska lite extra idag, dig själv och dom viktigaste i ditt liv. ❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alwis
    alwis

    Fint inlägg! Jag älskar att vara själv. Har varit så sen jag var liten. Min mamma har berättat att jag alltid ville sitta ensam på rummet med stängd dörr i flera timmar, vid väldigt idag ålder ska tilläggas! Önskar mina barn också kommer vilja vara ifred ibland framöver. Haha Just nu hänger på mamma iprincip dygnet runt 😅❤️ Kram!

  2. Moa

    Jag älskar också att få vara själv ibland! Har alltid gillat det. Jag tankar energi både av att omges av människor och få vara sociala, men också av att bara få vara själv, känna efter och andas. Alltid delar du med dig av så fina inlägg Nadja ❤️ Glad alla hjärtans dag!

stats