Nadja Mayr

Happy friday 

Hej fina ni, 

Har ni haft en bra fredag hitills? Jag och Hollie har varit hos Loppi, min bloggportal och på möten hela dagen. Påväg hem somnade Hollie i vagnen så jag smet in på ett av mina favorit ställen Haymarket. Tänkte ta en kaffe på Gretas men blev ett glas bubbel, lite lyxig egen tid, kände att jag var värd det. Hur ofta hinns sånt med lixom 🙂 

Så skönt att H sover bra i vagnen så att hennes rutiner kan hållas om vi är iväg också. Efteråt köpte jag blommor på torget, älskar! Årets första pioner, min favorit! 


Hollie somnade för en stund sen och jag har hoppat i pyjamas.. Nu lagar vi middag som vi ska njuta av i soffan. Det blir egen kycklingkebbab och gott i glaset.   ?


Fin fredag underbara ni ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej! Vart kommer din fina väska på översta bilden ifrån? Ganska nya på din blogg men gillar den väldigt mycket!

stats