Nadja Mayr

Hela livet vill jag ge

Hej fina du,

Idag blir min tjej 11 månader och igår skickade vi ut inbjudan till hennes 1årskalas. Gjorde ett kollage av några av dessa bilder och bjöd in närmaste familj och Hollies faddrar. Så det blir ett litet kalas med de närmaste. Kan inte förstå att det snart är 1 år sen hon kom till oss. Och förändrade allt samtidigt som mycket är precis som förut, jag och F är samma personer på de flesta plan, vi har samma intressen och samma kärlek mellan varandra. Jag hade nog ingen aning om vad det skulle innebära att bli mamma, allt är så mycket större än det går att föreställa sig. Det är så mycket tuffare än jag trott och samtidigt så mycket mer kärlek.

Fortfarande ett år senare har jag svårt att först att jag nu har en dotter, som fyller mitt hjärta, hela mina dagar, som kan göra mig helt slut och alldeles lycklig. Hon har charmat mig helt, hon är busig, bestämd, modig, social och hon är min. Har aldrig någonsin varit så stolt och osjälvisk och det är en skön känsla på något sätt, att ha något i sitt liv som är viktigare än allt annat. Som får annat att bleka, finns inte tid för sånt som bara snor ens energi. Jag har nog aldrig känt mig så trygg och stark i mig själv som sen jag blev mamma, det känns lite som att ha kommit hem. Som att jag nu har allt jag någonsin önskat.( Även om man vissa dagar eller nätter inte förstår hur man ska orka göra om det här). Alltid varit en känslomänniska och känt allt så stark och det har lixom stabiliserats lite sen jag blev mamma, vilket är skönt, även om jag älskar att vara en känslomänniska, men på en lagom nivå,

Känner mig så tacksam att få uppleva det här och som mamma få det mest meningsfulla uppdraget man kan få, att vara en förebild för det finaste man har. Att lära att förstå men inte döma, att inspireras med inte missunna, att lyfta andra utan att trycka ned sig själv, att våga drömma, hoppas, tro och älska. Att respektera olikheter men också sig själv, att inte tolerera att någon behandlar en illa, utan att sjunka till deras nivå, att våga känna, förlåta och att älska sig själv.

Aldrig varit så trött men så hoppfull om framtiden, det finns så mycket jag längtar till. Så mycket jag vill ge henne, inte saker men minnen, traditioner, kärlek och tron på sig själv. Så, nu har snart ett år gått och det mest fantastiska med allt är att det här bara är bara början..

<3

Lägger upp ett inlägg lite senare om hur jag gjort blomdekorationerna 🙂 Visst är de underbara? Hollies ljuvliga klänning och skor kommer från Livly.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nattis

    Hej Nadja! Får jag fråga vilken stlk du beställde hennes fina klänning i? Har själv en dotter som snart fyller ett år och har fastnat för just den fina klänningen! På hemsidan finns endast stlk 9-12 mån eller 18-24 mån. Vet du om det funnits 12-18 mån? Tack på förhand och tack för en toppen blogg! Kram!

  2. Camilla

    Men vilket fint pyssel! Jag har också en dotter på snart 11 månader. Det är fantastisk och intensivt. Beundrar hur du ändå tar dig tid till allt omkring dig! Kram

stats