Nadja Mayr

Helgen som gått och veckans kost

Hej vackra du ?

 

Hoppas din helg har varit fin, vår har varit lugn och mysigt. Vi har spenderat tid tillsammans och med våra familjer, ätit gott, vilat, fikat och myst. Hollie har haft handboll och vi har tagit en promenad men annars har vi bara varit hemma, så himla skönt ibland.

Idag har jag varit hela dagen på skolan, så himla fint att få gå denna utbildning. Njuter av allt jag lär mig och den resa detta innebär. Märker också att jag kommer att göra en egen resa denna vår, då man väldigt mycket får fundera, reflektera, ta ställning och lyssna inåt. Vilket är så spännande!

 

Blir långa och intensiva dagar. Mycket att smälta efteråt och att landa i. Så ville bara kika in snabbt och dela veckans kost. ’

 

 

Fishtaco på laxsida, kryddar med salt, sambal och olivolja och äter med tomat, mango och avokado salsa, pickad rödlök (tunt skivad rödlök, pressar lime, lite vatten och flingsalt, ev lite honung), aioli och koriander, såå gott , ungefär såHÄR

Spenatsoppa med ägg (hoppar bacon) HÄR

Helgrillad kyckling med citron och vitlök, serveras med sallad och rotfrukter i ugn HÄR

Asiatisk sallad med salmalax, denna är magisk, HÄR

 

 

Önskar dig en fin vecka, med kärlek XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej, jag undrar hur du gör med barnens mat? Jag är liknande dig kostmässigt men mina barn gillar inte samma så behöver oftast göra mer ”vanlig” mat till dom. Hur gör du??

stats