nadjamayr

Nadja Mayr

Helgen som var, veckans planer & veckans kost

God morgon vackra, 

Hoppas din helg varit fin. Här har det gått i ett med att tömma huset, rensa, skänka, sälja och köra hit allt. Mycket kvar att packa upp och komma iordning här men det är skönt att ha tömt och att kunna fokusera här nu. Men mellan flyttstök har vi har mycket mys också. Pysslat, köpt och klätt granen, ätit gott och haft familjen över på söndagsmiddag.

Hollie är så glad och stolt när hon visar upp lägenheten och sitt nya rum, den lyckan slår ju det mesta med denna flytt. Egentligen har hon det ju mindre här och mindre saker, men kanske är det bara det att vi alla är närmare, det är nytt och hon känner vår glädje här. Oavsett är det så fint att se. Nora verkar också glad och framförallt nattningarna är så mycket enklare i denna säng, hon kryper upp själv och säger täcke, vill att man ska bädda om henne, läser en saga, pussar godnatt och sitter bredvid tills hon somnat, ingen protester alls. Så skönt att det funkade bra med två växasängar även om vi oftast vaknar alla fyra i vår säng på morgonen 🤣

Denna vecka är fullspäckad med jobb, skola och roligheter. Idag väntar en heldagsjobb hemifrån, framför datorn mestadels.  Tänt ljus och lyssnar på julmusik och njuter av att kunna jobba hemifrån och vara i min egna bubbla efter en intensiv helg. Imorgon har jag en heldags möte och planering med en tjej där vi håller på att starta upp något nytt ihop, kommer berätta mer när det sitter lite men är väldigt pepp och glad över detta. Onsdag och torsdag har jag två heldagar i skolan då jag börjar min utbildning till diplomerad coach, vilket också känns himla spännande. Efter utbildningen på torsdag så flyger jag till Gotland, mannen och barnen tar båten under dagen redan, så ska vi spendera helgen där, mysa och fira lite jul med min familj (vi åker till mannens familj till fjällen över jul sen).

Veckans kost:

(Vi har bara tre kvällar hemma denna vecka och en ska vi iväg och fira min lillebror och de andra två är mannen är iväg på jobb så då passar jag på att äta sånt som mest jag gillar. Barnen ska få ungspannkaka och pasta med räkor.)

Grönkålssallad, med getost, granatäpple, äpple, torkade tranbär, valnötter.

Lillördagsmys med räkor och ett glas iskallt vitt vin

 

Önskar dig en fint vecka,

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats