nadjamayr

Nadja Mayr

Helgens fina planer

God morgon ☕️

Mannen tog våra pigga barn som vaknade redan vid 5.30 och jag fick sovmorgon, vaknade till strålande sol och fredagskänsla.

Älskar fredagar, det är min helt lediga dag med båda tjejerna och jag njuter av att ge dom allt. Idag tänkte vi ta en långpromenad och mata fåglarna. Mysa hemma och baka ett bananbröd. (Recept kommer.) Och köpa lite gott till ikväll, fredagsgodis och någon fin bukett.

Jag känner mig så himlans glad idag efter en fin vecka. Mannen och jag har fått till mer tid på senaste och hittat lite lösningar som funkar för oss. Jag ser så mycket fram emot fredagsmyset med familjen idag som vi ska njuta.. Och pussa lite extra på varandra innan vi lämnar dom hos farmor och farfar på lördag morgon och åker på Josefin och Victors bröllop i Norrland, är övertygad om att det kommer bli magiskt. Ska bli så fint att få fira deras kärlek och att göra något tillsammans bara han och jag. Söndag blir det familjemys och troligen pizza. 😉

(Kavaj och byxor från Zara)

En fin helg framför oss med andra ord.

Dessutom har en del inredning kommit till nya kontoret åhhh längtar tills jag får visa er mer.. Vi ska fortsätta fixa när mannen slutat ❤️

Önskar dig en fin fredag ❣️❣️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats