nadjamayr

Nadja Mayr

Helgens planer

God morgon fredag ☕️🖤

Fint med helg och båda tjejerna hemma. Dagen spenderad ihop, fredagar är ju vår dag, då Hollie alltid är ledig och vi tänkte bara ta den som de kommer. Inga måsten. Slängt in alla lakan i tvätten och ska ladda för mys!

Men kanske en promenad och vara ute en del, åka till godisaffären & köpa fredagsmys och testa att göra egen glass inför kvällens middag. Hollie får välja något mysigt 🙂 Tänker iaf dra med dom en sväng förbi färgbutiken och hämta färgprover, vill måla om på övervåningen, helst hela men tänkte börja med tjejernas rum. Mannen tycket jag är knäpp men har jag väl kommit på en idé kan jag inte bara släppa den 🙈

Ikväll blir det middag med mannens bror med familj här hemma.

På lördag tänkte vi kolla min lillebrors handbollsmatch, fixa lite här hemma och sen laga god mat.

Söndag ska vi träffa våra vänner och hitta på något mysigt med barnen. Lekland eller någon park. Sen luncha ihop 🙂

Hur ser dina planer ut?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Så mysigt med ledig fredag tillsammans, jag gick ner till 80% så jag ska få fler eftermiddagar med mina barn. Idag förstår jag inte hur jag ska kunna jobba 100 igen för jag stressar ju som en tok nu så jag förstår inte hur det ska bli då. Men det kommer va flera år till dess så jag måste bromsa mig själv!
    Barnen är lediga med sin pappa idag och är på lekland, imorn ska vi till vänners stuga i Sölvesborg och hjälpa dom gräva till en ny grund sen sover vi där. På söndag har Tuva sin gympa. Så det är en mysig helg❤ kramar
    https://lotte4.blogspot.se

stats