nadjamayr

Nadja Mayr

Hollies place, inköpsställen och drömmar

(Inlägget innehåller annonslänkar och produkter i annonssamarbete med Babyshop.se)

Vi har gjort om lite inne hos Hollie, rensat bort en del bebissaker, gjort om myshörnan till en liten pyssel höra, plockat fram lite nya storlekar, leksaker och lite annat..

Tycker det är så himla mysigt här inne nu även om det är en del småfix kvar.. Vill bla platsbyggda hennes säng på något sätt, så att det blir lite snygg förvaring under den och som en bokhylla vid hennes fötter och fästa en skena i taket så att vi kan hänga upp gardiner så att det blir ett mysigt litet kryp in.. Haha någon som vill komma hit och förverkliga min dröm? Vi är så ohändiga båda två… Sen vill jag måla in den i samma ljusgrå som väggarna, tror det skulle bli magiskt fint och praktiskt!

Välkommen in <3

 

Hollies lampa kommer från Rum21 och du hittar den HÄR. Vi har den i grått och just nu är den på rea såg jag 🙂 Sen beställde vi ju samma matta som till lillasysters rum, är så fantastiskt nöjd med denna. Har beställt matta förut från Ellos som inte alls motsvarade mina förväntningar, så den skickade vi tillbaka, så jag är så glad att vi vågade chansa igen, för denna är ljuvlig. Den är mest grå men åt det lite varmare hållet, love it. Du hittar den HÄR. Byrå, gardiner, säng och sängkappa kommer från IKEA.

 

Finaste cykeln får vara en fin detalj i barnrummet tills våren kommer. Sängbordet kommer från Babyshop.se och du hittar det HÄR.

Även de söta bordet och stolen kommer från Babyshop. Korgen från Hemtex. Ballongen och bokställ från Modesto.se.

 

Fina Maileg kaninen, tavlorna och vimpeln från Miniroom.se.

 

Söta skor och kläder är fina som inredningsdetaljer tycker jag. Dessa är från Livlly.

 

Favorithörnana, i asken finns kritor och papper och i den söta väskan från Livly fina bilder och kort som Hollie älskar att titta på. Påsar från Babyshop.se HÄR.

 

 

Kram <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Såå mysigt barnrum! Kul med inspiration då jag håller på att planera för lite nytt i min lilla tjejs rum. Älskar fjäderlampan!! 😍 Vet du vilken storlek det är på den? Funderar själv på att köpa samma till sovrummet men kan inte bestämma mig om jag ska välja mellan eller den stora.

stats