nadjamayr

Nadja Mayr

Inte alla dagar är bra dagar 

Hej vännen 💗 


Hur mår du? Jag har en sån där kväll när det känns lite tungt allting, som det gör ibland som gravid. Saknar matlusten, att kunna ta ett glas vin, att träna, att promenera innan frukost, känna mig stark och full av energi, mina vanliga kläder.. ja ni vet.. Men försöker tänka att det här är den bästa anledningen att känna sig låg, för jag ska få ge mitt allt en lillasyster eller lillebror och det känns större än allt annat. 


Låg kvar länge när Hollie somnat å bara snusade på henne och tankade lite kärlek.. Mitt älskade lilla lyckopiller 💗 Nu har jag poppat popcorn och myser i pyjamas innan jag ska gå och lägga mig och hoppas på att vakna piggare och gladare imorgon 💗

STOR KRAM 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats