nadjamayr

Nadja Mayr

Jag & Hollie älskar pyjamastrenden

imageimage image  image image image

 

Jag och Hollie älskar denna trend, jag låter ju henne ha pyjamas nästan jämt, tycker det är både skönast och oftast sötast på de små.

Själv har jag alltid varit svag för de trender som är en blandning av uppdressat och avslappnat. Som både är vardagssnygga men funkar till fest. Fina material och färger, svart, vitt, nude och dusty pink. Kvinnligt och coolt enligt mig & har köpt några favoriter som jag hittar på Ginatricot. Hollies pyjamas kommer från Livly.

 

Vad tycker ni om pyjamastrenden? ❤️

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats