nadjamayr

Nadja Mayr

Jeans kärlek

 

Hittade dessa snyggingar hos Gina tricot för under 500 kr. Hur fina? Älskar både färgen och passformen och ett par snygga ljusare jeans är ju ett måste till vår och sommaren. Funkar lika bra till vardags som till fest beroende på hur du sylar. Hur fint med denna topp? Eller bara en riktigt snygg vit tshirt, pumps eller espadrilles och en snygg väska? Du hittar dom HÄR och toppen från Nelly HÄR. Ska jag unna mig att ha som mål att komma i när mini är ute? 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Är det inte bättre att ha som mål att må bra i själen när bebisen har kommit ut? Jag tycker att man inte borde lägga så stora krav på att komma i ett par jeans efter en förlossning! Det tar ett tag för livmodern att dra ihop sig och kroppen Behöver tid att få återhämta sig i lugn och ro.
    Jag har alltid vägt väldigt lite och under min graviditet gick jag upp 20 kg. Jag hade aldrig som mål att komma i mina gamla jeans, jag köpte istället nya i 2-3 strl större än jag haft innan och vips så kom jag i mina jeans! Enklare än så blir det inte. Köp kläder i den strl kroppen har, inte den strl man önskar kroppen hade.

stats