nadjamayr

Nadja Mayr

Jobb, måndag och veckans önskelista

Inlägget innehåller annonslänkar

 

God kväll fina du,

Landat framför datorn med lite kvällsjobb, tänt några ljus och tänkte koka en kopp te.. Lugnet när barnen somnat, det är undanplockat och myskläderna är på.. Då tar jag alltid minst 1 timme för jobb, ibland är jag helt slut och få tvinga mig själv, men allra oftast tycker jag det är skönt och mysigt att få landa i mitt. Jobba av, vara kreativ, redigera bilder eller skriva texter. Svara på mejl som inte hunnits med under dagen, kolla igenom kalendern och planera morgondagen och kommande samarbeten.

Jag gillar måndagar, men de går i ett.. Jag startar alltid veckan med ett pass på gymmet, efter de storhandlar jag inför veckan,  jobbar medan lillan sover, fixar all tvätt som hängt på tork från söndagen. hämtar Hollie på förskolan och unnar oss sen något lite extra gott för att fira in veckan. Idag blev det den asiatiska nudelsalladen, så himla god och fräsch. Lägger upp recept under morgondagen… Hur som.. skönt att lägga en bra grund för veckan med en effektiv start.. Nu fortsätter vi i lugnare tempo <3

Veckans önskelista:

 

Hösten är verkligen här på riktigt och förutom att jag vill leva i stickat så är jag även svag för skinnbyxor, gillar denna utsvängda modell från Gina super mycket, grymt pris dessutom. Och jag bär dom gärna ihop, skinnbyxor och stickar, med snygga sneakers till, gillar att ha lite färg på dom nu till hösten.. hur snyggt? Byxorna är grymma även till en basic tshirt och ett par klackar.. Sen blev jag kär i detta bäddsett i brunt linne, på riktigt?! Gissar att jag inte är den ända som blir torr och lite blev såhär års 😉 Handkräm är ett måste och extra plus för den snygga förpackningen, sånt gillas.. Och denna BUS har jag hört väldigt gott om och är himla sugen på att testa.. Fortsätter i temat ton i ton och föll därför för denna lampa.. Och för att inte tala om vinglasen, tror jag hittat de perfekta nu, SÅ fina!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats