nadjamayr

Nadja Mayr

Julkalelder

I samarbete med Yves Rocher

Den där magiska pirriga känslan när man börjar längta, planera och drömma om julen närmar sig. Tycker det är så fint hur man bygger upp det tillsammans, med advent och alla traditioner. För mig vill jag verkligen att julen ska handla om kärlek, tid tillsammans, gemenskap, att ge. Vill också att vi med kärlek tänker på miljön och hållbarhet, tänker på att barn ska få en vit jul, (i dubbel bemärkelse) och att ge till de som behöver det lite extra. En tid att prata om värden och en tid att få någon att känna sig mindre ensam.

Att få skapa lyckliga och trygga minnen till våra tjejer är det absolut finaste för mig denna tid. Men ju större de blir tänker jag att vikten av att påminna dom om allt de där andra och att göra saker tillsammans för varandra och för andra är en himla viktigt del. En del av minnena är att låta barnen få adventpaket vid nissedörren, så mysigt och kan vara något litet eller en lapp med något vi tillsammans ska göra.

Förra året fick även jag den lyxigaste adventskalendern från Yves Rocher, den är såå fin och den är faktiskt gjorde med kärlek för miljön och vår hy. Vackra tygpåsar som hängs upp på ett kreativt sätt, klädnypor och snöre följer med. Den innehåller 24 lyxiga fullsizeprodukter med botianiskt ursprung där nästan alla produkter dessutom är veganska. Yves Rocher värnar om miljön i alla sina led och det är verkligen fantastiska och snälla produkter för hyn.

I år valde jag att klicka hem en kalender för att ge till någon jag bryr mig väldigt mycket om och som behöver det extra nu. En liten påminnelse varje dag om att jag tänker på henne och om att ta hand om sig själv. <3

Här ser ni en liten sneak peak på fyra av mina absoluta favoriter som jag alltid har i mitt badrumsskåp… <3

Du får alltså 24 fullsize produkter som kommer i små söta påsar
Värde : 2206 SEK
Pris : 899 SEK

Nu får du dessutom 100 SEK rabatt på kalendern med koden NADJA100.

Varm kram N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats