nadjamayr

Nadja Mayr

Julklappstips och skönhetsfavoriter

I samarbete med Yves Rocher

Nu har jag fått jobba tillsammans med fantastiska Yves Rocher i ett helt år. Ett företag med mycket hjärta och med miljön i fokus. Jag har provat massor och hittat favorit jag aldrig kommer att släppa. Så jag tänkte att jag avslutat detta år tillsammans med att samla mina absoluta favoriter och ge er lite julklappstips utifrån vad jag tänkte ge till de som tagit hand om våra små hjärtan under året, pedagogerna. En fin sak att ge tycket jag, naturlig hudvård som uppmuntrar till tid att ta hand om sig själv under julledigheten ❣️

Och med koden nadja20 får ni 20% rabatt (ej på redan rabatterade produkter) ♥️

Först ut, mina topp produkter:

  • Denna mascara, älskar den och gav den till svärmor för ett tag sen, när vi var där på middag senast stod de en Yves kartong i hallen, för då hade hon beställt fler, lika fast som jag.
  • När jag väl har röda läppar så är det detta läppstift som gäller, den perfekta färgen oj skön och hållbar på läpparna. Älskar!
  • Yves Rochers alla sminkborstar är mina favoriter av alla jag provat. Den till foundation kan jag inte vara utan. Älskar också att dom är eko med handtag av trä.
  • Finns inget bättre och snällare att få bort mascara eller annat smink på ögon eller läppar än denna, magi!
  • Konjaksvamp, finns till både kropp och ansikte och jag älskar båda. Konsistensen på svampen blir stressdämpande i kontakt med vatten så exfolierar den huden ordentligt utan att du behöver ta i. Cirkulationen i ansiktet dras igång och din hy absorberar sedan lättare hudvården och fukt du applicerar över. Vi mår bra av rutiner och det är något lugnande i att rengöra, massera ansiktet och känna dofter, beröring och fukt mot vår hy. Älskar mina morgon och kvällsrutiner som består av rengöring, ansiktsvatten, serum och kräm. Denna svamp använder jag ca 3 gånger i veckan vid kvällsrutinen.
  • För GLOW är detta två helt fantastiska HÄR & HÄR.

Och så lite tips på vackra produkter med botaniskt ursprung att ge bort till dig själv eller någon annan du vill visa uppskattning till. Fina, hållbara, doftande och lyxiga för hy och sinne.

Missa inte koden nadja20 som ger dig 20 % på hela din beställning hos Yves Rocher.

Med kärlek, XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats