nadjamayr

Nadja Mayr

Kom igång med ditt sparande

Inlägg i annonssamarbete med Anyfin

Kommer ni ihåg att jag för ett par veckor sen tipsade om Anyfin? Nu har jag fått chansen att i samarbete med dom få skriva om den igen. Alltså det här är en himla fin och reko tjänst som inte på något sätt handlar om att ge ut nya krediter, för det gör dom inte. Det handlar om att sänka de vi redan har. Enklaste sättet att komma igång med sparandet för 2019 är att med några klick sänka de kostnader vi redan har..

Av olika anledningar kan det finnas tillfällen i livet då man behöver ta något på avbetalning. För några kan det vara nu under julen, för andra kan det handla om långsiktiga investeringar.

För oss har det varit en tid nu när vi behövt tänka extra mycket på vår ekonomi då jag dels är föräldraledig och har lagt in mycket av mina besparingar på att mitt i detta starta mitt egna bolag. Vi har dessutom byggt två hus med massa projekt kvar på. Vi har satsat mycket de senaste åren och hade det inte varit så att mitt bolag inte krävde speciellt mycket mer än tid och fototutrustning så hade vi nog behövt tagit en del på delbetalning för att kunna satsa. Är tacksam att vi får allt att gå runt just nu men blir jag tvungen att ta något på delbetalning för att fortsätta kunna följa min dröm så tycker jag att det är himla fint att det finns en tjänst som faktiskt är till för mig och dig och som ser till att våra räntor isf blir så låga som möjligt.

Anyfin tycker krediter idag är för höga och finns alltså till för att sänka våra befintliga. Och ger inte ut några nya. Dessutom är det så otroligt enkelt. Fota bara din faktura i deras APP, resten sköter dom! Precis så enkelt som det låter, det är det! Klicka om du vill läsa mer och testa tjänsten med en faktura du har hemma nu. Just nu får du får du dessutom 200 kr avdrag vid din första faktura med koden NADJA200 ❣️

Ni som har krediter, lova mig att lägga 1 minut och testa denna tjänst, dom pengarna kan ni ju helt klart lägga på något bättre under 2019 ❤️

Jag drömmer om glasväggar och att inreda mitt eget kontor här hemma, ett utekök och i framtiden ett orangeri till landet. Vad för drömmar vill du spara till?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats