Längtan | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Längtan

Vilken vacker söndag det var igår, solen ger verkligen mig en fin känsla i kroppen. Älskar ljuset. Trots det känner jag mig trött just nu och igår kväll även låg. Nätterna är inte alls bra just nu. Tjejerna är förkylda. De fyller mig av liv varje dag men gör mig också helt slut vissa dagar. Det går i ett, så mycket jag vill göra hela tiden men hinner inte alls med. Hinner varken stanna upp eller känna efter vissa dagar. Det är ändå det fina med bloggen, att här tar jag mig tid att sätta mig och fundera, vara ärlig med mig själv och sätta ord på känslorna..

Känner mig inspirerad och lycklig innerst inne. Men känns som att jag ligger steget efter och att to do listan aldrig hinns beta av. Jag antar att man bara får acceptera att livet ser ut så ibland. Att man får sänka kraven, prioritera om, ge saker tid och försöka njuta av de små sakerna. Lite på att allt har sin tid.

Nu när jag precis öppnat eget vill jag såklart satsa allt på det, leverera och ge det tid, samtidigt som det är mycket att sätta sig in i.. Men det är svårt, varken orken eller tiden finns vissa dagar. Jag hoppas ni förstår och hänger kvar ändå.

 • Idag blir det en stor kopp kaffe och sätta mig med kalendern och verkligen planerar, prioritet och lyssna på mig själv. Måndagar är väl den perfekta dagen för det?! För mig är det inre lugnet, harmoni, ta hand om mig själv och få njuta av de och det jag älskar så himla viktigt, oavsett sömnbrist och allt vad småbarnsåren innebär. Just nu längtar jag efter en paus, havet, lugnet, stickade tröjor, en kopp kaffe på altanen, frisk luft, långa promenader och god och hälsosam mat. Längtar till vårt Happy place, fint att ha ett sådant ändå. ❤️
 • Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  nadjamayr

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

   Så fint ni har det 🙂 ”gräset” som du har på matbordet och den öppna spisen, var kommer det ifrån? Och är det konstgjort?
   /Maria

  2. Maria

   Så fint ni har det 🙂 ”gräset” som du har på matbordet och den öppna spisen, var kommer det ifrån?
   /Maria

  3. Sandra

   Jag förstår precis vad du menar. Jag är ensamstående mamma till en 4-åring och det känns som om livet bara rinner iväg. Jag sover inte så mycket på nätterna (pojken min sparkar på mig nätterna igenom), iväg till jobb och förskola, hem, handla, fixa mat med trött och hungrig kille gråtande byxbenet, natta och självdö på soffan i en timme innan det är dags att ta sig an nästa natt. Så har livet sett ut i fyra år nu. Det finns inte någon energi över till något annat än att överleva först dagen och sedan natten. en jag försöker tänka att det vänder snart, annars tappar jag förståndet….

   1. nadjamayr
    nadjamayr

    Åh gud förstår det. Så impad av alla ensamstående, vilket jäkla jobb ni gör! All kärlek och respekt till dig ❤️❤️❤️

  4. Jennie Karlsson

   Du satt verkligen ord på det jag känner! Jag har faktiskt gråtit en skvätt i helgen för de blev bara för mycket och jag hinner inte andas. Jag är ensam med båda barnen till på tisdag så det kan ju vara de också. Men känner att jag måste sätta mig ner och få koll på allt och strukturera upp vardagen nu. Så fort jag fått sova lite vill säga…..kram

  Annons
  stats