nadjamayr

Nadja Mayr

Längtan och egentid 

Hej fina ni,

Hur mår ni? Vi har precis varit förbi huset, om exakt en månad är det inflytt och jag är sååå peppad nu, har massa idéer och vill bara sätta igång att inreda vårt HEM. Som jag längtar efter att få landa hemma nu och få njuta där tillsammans med min lilla familj, vardagar och helger.


Idag ska jag iväg med en tjejkompis och ha en helgad i stan, dricka bubbel, shoppa och äta middag, känns så lyxigt för en mamma med såna dagar 😉 Men måste vara ärlig, leker och pussar lite extra på mitt lilla charmtroll denna morgon då jag vet att så fort jag får egentid kan man ju inte låta bli att längta lite. Hon kommer ju sova när jag kommer hem. Så pussar för hela kvällen hihi.. Men det ska bli så mysigt och kul och mysigt för H och F med lite egentid.

Hoppas ni får en underbar lördag 💗

Pussochkram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats