nadjamayr

Nadja Mayr

Leksaker som växer med barnet

Inlägg i annonssamarbete med Fisher-Price

Hollie har fått testa två klassiska leksaker från Fisher-price, Press ’n’ Go Monster och Chatter Phone. Hennes åsikt? Hon älskar dem båda!

Fisher-Price skapar stimulerande leksaker som låter barnet växa med dem. De har olika utvecklande faser som gör att de fungerar länge och fortsätter att stimulera barnen i olika stadier i uppväxten. Hollie blev så glad när hon fick syn på telefonen, Chatter Phone – den har ett glatt och vänlig ansikte med massor av färger. Ibland drar hon bara runt på den, ibland vill hon ringa mormor eller någon kompis. Hon är så rolig när hon gör det, ibland låtsas hon att den andra personen svarar och så pratar hon med dem en stund, andra gånger låtsas hon att personen inte svarar och då lägger hon på luren och ringer någon annan haha!  Det märks att Chatter Phone uppmuntrar barnen till rollspel – Hollie gör det hela tiden nu. Vi leker också ihop med den och över på att räkna och namnge olika färger. Själva nummersnurran är bra för barnet att öva på de finmotoriska färdigheterna och det är så gulligt att se Hollie pilla med den.

Press ‘n’ Go Monstret är också en ny favorit hos Hollie som hon gärna leker med ihop med sin pappa. Hon tar med den till sitt rum och nattar den i docksängen. Genom att trycka på den åker den iväg och Hollie kryper efter. Tror detta kan bli en perfekt leksak att leka med tillsammans med lillasyster och uppmuntra henne att börja krypa i framtiden. Hollie tränar även färgerna på denna då den med sina olika material och strukturer skapar nyfikenhet. Jag gillar verkligen leksaker som växer med barnen och som båda tjejerna kan leka tillsammans med trots ålderskillnaden. Jag tycker om när jag som förälder på ett roligt sätt kan utmana deras utveckling när det kommer till språk, färger, former och siffror med de här leksakerna och att de håller en bra kvalitet. Då kan de hänga med både Hollie och Nora och inte slitas så snabbt. Hur tänker ni med leksaker till barnen, berätta gärna om era barns favoriter!

 

Är ni intresserade av Fisher-Price leksaker? Ni hittar deras sortiment HÄR! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats