nadjamayr

Nadja Mayr

Lillasysters rum

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Hej fina <3

Äntligen börjar vi komma iordning i lillasysters rum och åh så jag älskar att få fixa och förbereda inför en till liten.. Det är en smått magisk känsla <3

Lillasysters och Hollies rum ligger bredvid varandra och är precis lika i storlek och med ljusgrå väggar, golvet och snedtaket.

Jag har valt att hålla grunderna lika så som gardiner, matta och lampor. Tycker det ser så sött ut. Å mattorna jag berättade om att jag beställde från Ellos, WOW dom är magiska så himla nöjd med mitt val. Mjuka och lyxiga känns dom dessutom och färgen blev perfekt. De kommer att funkar i många år.. Du hittar dom HÄR. Färgerna är neutrala och harmoniska men rummet känns ändå vart och mysigt..

Välkomna ni <3

 

 

Sängen är från Ikea och vi har byggt om den till en bedsidecrib, som kommer stå bredvid vår säng.. Fick tipset av flera söta läsare och detta blev ju perfekt.. Tror det blir så bra när mini kommer att ha henne bredvid mig i denna. (kommer fästa den mellan sängen och väggen). Känns extra bra då Hollie kan fortsätta komma in till oss då och då på nätterna..

 

 

Visst är mattan underbar?! HÄR.

 

 

Denna dyna har varit så himla bra med Hollie och nu har den fått flytta in i minis rum, perfekta läsmyshörnan och enkel att flytta runt.. Dessutom är den fin. Den kommer från Ellos och du hittar den HÄR.

 

Vi hade samma lösning för Hollie när hon var liten med ett skötbord i sovrummet, (vi har ju ett ordentligt på undervåningen) men första tiden är det skönt att ha ett i sovrummet tycker jag. Att byta om på, smörja in och att byta blöja såklart. Har praktiska lådor i byrån med både kläder, blöjor och krämer.. Visar er sen. Byrån kommer från Ikea, köpte andra knoppar till bara, blev så fint tycker jag och till ett superpris dessutom.

 

Även gardiner och lampan i fönstret är riktiga kap från Ikea, älskar att gardinerna är lite glansiga, det ger en lyxig känsla.

 

Även hängaren kommer från Ikea, köpte knopparna separat och det blev så fint till byårn.. Sötaste Bodyn från Babyshop.se

 

Alltså så sött med vagga tycker jag, den kommer få ta sängens plats de första månaderna när mini bor inne hos oss.. Så praktisk också att ha på undervåningen och att bära med sig.. Tänker att den kan fungera som docksäng sen då den är så fin..

De alldeles underbara sängkläderna kommer från Babyshop.se från märket Garbo&friends, beställde även täcke och kudde i rätt storlek från Babyshop.se.

Fina filten i babynestet kommer även den från Babyshop.

 

 

Skötbädden är från Camcam och är beställd från Babyshop, den fina korgen med de saker man använder mest, tex krämer osv kommer från Hemtex.

Babysitter från Babybjörn, kan varmt rekommendera, den finns bla HÄR.

 

Om jag missat något så lämna en kommentar <3

Stor kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Såå fint! Vad har ni valt för färgkod på väggarna? funderar på att måla bebisrummet ljusgrått och er färg ser väldigt fin ut ✨

 2. Fia

  Jättefint och mysigt ☺️ Är lite intresserad över hur ni byggt om sängen? Är inne på samma spår nämligen så skulle vara bra med tips!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Vi har tagit bort ena sidan och har plankan nere men sängen i högsta läge, sängen kommer stå mellan vår säng och väggen helt ihop så ingen chans att åka isär 🤗

 3. Carolina Kilvik

  Vilket fint rum!!! Önskade att vi hade ett rum att inreda till lillan men det får bli längre fram. Jag ville kolla med dig hyr ni byggt upp spjälsängen så att KI kan ha en sida borta?

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Tack snälla 💗
   Vi har bara tagit bort ena sidan å fäst plankan nertill, sen kommer den stå mellan väggen å vår säng helt ihop , kommer även fästa med något men det är mannen som löser 🙂

 4. Carolina

  Vilket fint rum 😍 Önskade att vi hade ett rum att inreda till lillan men det får bli längre fram 😊 Jag ville kolla med dig hyr ni byggt upp spjälsängen så att KI kan ha en sida borta 😊

 5. Jungfrumamma

  Neeeej vad fint!!! Jag smäller av vad sött. Önskar att jag hade ett rum som jsg hade kunnat inreda till yngsta. Men vi bor ett rum för litet tyvärr. Vill ha ett hus, men så dyrt i Stockholm nära city ☹️

stats