Livet en tisdag | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Livet en tisdag

God kväll vännen ❣️

Alltså vilken dag, sommarvärme, huset fyllt av färska blommor, stökigt kaos av jobb och livet som mamma och så helt fantastisk på samma gång. Jobbade sent igår och sen vaknade jag stressad imorse när jag skulle förbereda och få till plåtningen med tjejerna och mannen hade dragit tidigt till jobbet. Samtidigt som dom röjer loss. Dessutom mejl som ramlar in och bara så sjukt mycket jobb i huvudet. Direkt iväg efter plåtningen till ett event på Kataach lekland, själv med båda och stekhett. Så har varit en svettig dag men så fin ändå, det behöver lixom inte vara perfekt för att vara underbart.. Vilket jag tycker man lär sig att släppa mer och mer med barn. Man plockar istället ut de finaste stunderna när dagen är slut, som ofta är så många.. de små skratten, de vackra buketterna, en kaffe i lugn och ro, deras bus, kramar, solen…

Plåtningen blev helt fantastiskt och jag är så glad över den. Tjejerna hade det sjukt kul på leklandet. Precis som livet med små är, lite kaos, mycket kärlek, lite sammanbrott, mycket skratt, alltid fulla händer & ett ännu mer fyllt hjärta. Dagar fyllda med väldigt mycket liv.

Men nu är jag helt slut, även om det mesta vi gjort idag har varit mysigt och även om jag älskar mina små gryn mer än livet. Så ska det bli så magisk skönt att ta en kväll i soffan med mannen, han åkte och köpte hämtmat och lite vin (han är fin på det sättet, åker alltid och fixar och idag var det precis vad jag ville ha) och jag har hoppat i pyjamasen.

Kan egentligen inte önska mig mer ❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats