nadjamayr

Nadja Mayr

Min hudvårdsrutin

(I annonssamarbete med Dermosil)

Jag har under två veckors tid fått testa Dermosils produkter framtagna för att ta hand om vår känsliga hud som exponeras för de omväxlande väderförhållanden som råder här i Norden (missa inte rabattkoden längre ner i inlägget). Det har verkligen varit en bra tid att få testa produkter då det varit riktigt kyligt ute den senaste tiden, något som gör att vår hy ställer högre krav på produkterna. Jag har ju tidigare skrivit om att jag alltid väljer produkter för känslig hy, jag tror på att alla bör använda så snälla produkter som möjligt. Hyn är vårt största organ och något vi bör vårda skonsamt. Dermosils produkter är växtoljebaserade.

Dermosils produkter är prisvärda men känns ändå lyxiga tycker jag. Dels doftar dom både gott och fräscht, du känner direkt att de är snälla mot hyn, de ger väldigt mycket fukt och så är de fina också. Jag kan inte låta bli att vara lite extra svag för produkter som är snygga att ha framme 😉

Trotts kylan just nu har min hy nog aldrig varit så bra.  Jag är en person som verkligen gillar lyster och jag tycker att en frisk återfuktad hy är viktigt.

Jag har tagit hand om hyn extra nu senaste månaderna, då jag i börjar an graviditeten hade ganska mycket problem med den.

Min hudvårdsrutin ser ut så här:

Tvättar ansiktet morgon och kväll.

Använder ett fuktgivande serum och sen en fuktgivande ansiktscreme.

Minst två gånger i veckan skrubbar jag ansiktet och boostar med en fuktmask eller inpackning. 

 

Dermosils ansiktstvätt är skonsam och berikad med E- och B- vitamin.
Rengöringsmoussen innehåller även extrakt från havstång. Havstång innehåller en rad olika vitaminer och mineraler som återfuktar och fräschar upp huden.

Skrubben är så skön och har en krämig lätt löddrande formula som rengör ansiktet. De peelande ämnena är riskross och jojobalje-estrar. Ansiktspeelingen innehåller fuktgivande glycerin och mjukgörande avokadoolja. Att skrubba ansiktet kontinuerligt är mitt bästa tips för att hålla hyn fin och återfuktat. Jag gör små cirekelrörelser i hela ansiktet och på halsen. Älskar känslan efteråt!

Glowing facial serum är så lyxig och ger verkligen lyster – love it!  Fyllt av antioxidanter, som bromsar upp hudens åldrande och ansiktet får en vacker lyster.
Antioxidanterna i Ansiktsserumet består av lykopen från tomatextrakt, E- och C-vitamin samt bladextrakt från rosmarin. Ett annat ämne i serumet är magnesiumglukonat som gör huden klar.  Aprikosfröolja och solrosfröolja vårdar och återfuktar huden.

Ansiktskrämen återfuktar, skyddar och bibehåller fettabalansen i hyn.

 

Mina två favoriter och helt klart en fantastisk kombo för fräsch, återfuktad och klar hy!

 

 

Dermosils produkter säljs bara online, de är verkligen prisvärda och perfekta för alla som vill vara extra snälla mot sin hud.
Jag har fått en rabattkod ni kan använda om ni vill prova på Dermosils produkter – med koden nadja15 får du 15% rabatt på hela sortimentet. Gäller till och med 5 mars.

Du kommer till hemsidan HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats