nadjamayr

Nadja Mayr

Mina 6 favoritprodukter till håret

Inlägget innehåller annonslänkar

Hoppas dagen varit fin. Här har det varit en del jobb med foto och filmat ett samarbete bla. Sen var jag och Nora hos BVC, hon väger nu 4,6 kg och allt såg bra ut. Mannen har fixat lite ute och nu ser vi fram emot fredag, sol och rosé imorgon!Avslutade dagen med middag hos svärföräldrarna. Detta väder alltså, kvällarna är magiska!

Här kommet mina favoriter till håret, älskar produkter som är bra för håret och som doftar gott och det gör verkligen dessa! Hårparfymen luktar så gott och är så fin i håret. Torrschampo, saltvattenspray och hårparfymen (olja) eller glansspray i topparna är de ända styling produkterna jag använder.

För att behålla den kalla/beiga tonen i mitt hår använder jag dessa silverpridukter ca varannan/var tredje tvätt. Däremellan använder jag mina favoriter från Maria nila som doftar så gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats