Mycket tankar just nu | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Mycket tankar just nu

God morgon vännen ❣️

Sen igår eftermiddag har jag känt mig väldigt slut och imorse vaknade jag upp, trött och med ont i kroppen. Svårt att hitta varken energi eller inspiration och då skriver jag istället till er, precis vad som dyker upp.

Det har varit mycket en tid, jobb, två små, privata saker, stora beslut.. Mycket i huvudet helt enkelt som tar ut sin rätt. Småbarnsåren som gör sig påminda här hemma med lite tid att stanna upp, lyssna på sig själv, känna efter, se varandra, prata..

Efter en fin helg så känner jag att jag funderar mycket. Känner mycket. Hur vill jag ha det? Framtid, jobb, bo. Vad gör mig glad och familjen glad. Hur gör vi för att få så mycket riktig tid som möjligt tillsammans, när vi är verkligen är tillsammans. Vad längtar jag efter?

Några fina beslut att ta, drömmar som uppfylls, men läskigt på samma gång.

Jag tänker mycket på att bland det finaste jag kan kan göra som mamma är att vara lycklig, att överösa dom med kärlek och trygghet men också visa dom hur mycket jag faktiskt älskar livet, hur fint det kan vara…

Hur hittar jag känslan jag känner på Gotland i vardagen. Det där lugnet. Här och nu. Dofterna doftar mer. Kaffet smakar bättre. Luften är friskare. De där små sakerna. Som jag tycker att jag är bra på att uppskatta. Men det svåra är att hitta balansen, så att man ser dom små sakerna varje dag. Inte kör på för hårt, kraschar.. Kunna säga nej och ja.

Ibland tror jag man behöver ta ett par dagar, stanna upp och ställa sig dessa frågor. Och fundera på vad som är viktigt, vad som förtjänar din energi, vad du vill ha mindre av, mer av, vad du längtar efter, vad som lyfter dig och tynger dig. Vilka tankar som gör dig lyckligast. Och sen känna efter om man är på rätt väg eller behöver byta riktning. Lyssna till sig själv. Lyssna på varandra.

Nu ska jag yoga, borde jobba men det får vänta lite, behöver samla tankarna, ge mig själv och kroppen lite tid.. Finns inget viktigare möte än det med dig själv. Att ge dig själv tid, lyssna på dig själv och var peppande, snäll och kärleksfull. Precis som du varit mot någon annan i dit liv som är viktigt för dig.

Varm kram ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Flytta till Gotland! Jag och min familj flyttade till vårt sommarparadis även fast det var många förändringar som var tuffa att genomföra. Vi har inte ångrat oss en sekund fast det var ansträngande med nya jobb, nytt hus och dagisplatser. Vi ville få den känslan som du beskriver: semesterkänsla i vardagen.

 2. Moa

  Så härligt inlägg Nadja!

  “Jag tänker mycket på att bland det finaste jag kan kan göra som mamma är att vara lycklig, att överösa dom med kärlek och trygghet men också visa dom hur mycket jag faktiskt älskar livet, hur fint det kan vara…”

  Som om du satte mina känslor i ord 🙂

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh fina du, en fin tanke viktig att påminna sig om. Strunta i småsaker och fokusera på vad som är verkligt viktigt ❤️❤️❤️

 3. Emelie

  Kloka du. Så viktigt att stanna upp här och nu och inte skynda på för snabbt utan att tänka efter. Jag försöker göra aktiva val varje dag, försöker välja glädje. För oss har det inneburit att flytta ut på landet vid havet, väljer att jobba 75 % och varje vecka funderar jag på vad jag vill lägga min energi på.

 4. Lotte

  Kloka ord och tankar❤ Jag har på tok för mycket stress i mitt liv just nu! Eller…Jag har nog alltid stressat för jag har sagt i många år att jag kommer dö i hjärtattack innan jag är 35 men jag överlevde. Vet inte riktigt hur jag ska kunna vända stressen men jag försöker iaf. Har du bra råd, hur hanterar du stress? Det är så bra för mig att titta in här och läsa för jag får ett lugn inom mig för stunden och jag försöker se det positiva och vända tankarna.
  Många kramar
  https://lotte4.blogspot.se

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Du anar inte vad mycket din kommentar betyder för mig. Så fint att du känner så. Blev så himla glad ❤️❤️❤️ fina du! Ska försöka skriva ett inlägg om de 💕

Annons
stats