Något jag längtar efter | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Något jag längtar efter

Jag älskar söndag, det känns verkligen som en riktig mysdag.. Och en fin uppladdning på veckan..

När jag gick upp imorse så var ljuset alldeles underbart och det var sååå tyst. Hollie sov fortfarande och mannen var ute med Nora på en promenad. Så himla skönt att bara få vakna till liv med en kopp kaffe i lugn och ro.

Om det är något jag saknar sen jag blev mamma så är det just det, mornarna och mina egna rutiner. Jag gick alltid upp tidigt innan tjejerna kom, tog en kaffe i soffan, tände ljus och vaknade till. Sen tog jag alltid en morgonpromenad oavsett väder, det var tom nästan ännu skönare de mornar de regnade.. När jag kom in igen dukade jag upp en hälsosam frukost i soffan framför nyhetsmorgon..

Nu funkar det inte riktigt så, Nora vaknar oftast på tok för tidigt och efter en natt med störd sömn så behöver man alla minuter man kan få..

Men jag längtar till den dagen då de sover lite längre och kommet upptassande efter någon timme.. Då är rundan gjord och jag kan få skämma bort dom med en mysig uppdukad frukost ❣️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats