nadjamayr

Nadja Mayr

När allt känns tungt

Hej vännen 💗

Fy vilken kväll jag haft, min ork har tagit helt slut. Känt mig så utmattad och ledsen..

Jag har haft så mycket energi, mått väldigt bra, jobbat väldigt mycket och känt mig positiv och inspirerad senaste tiden. Fantastiskt att få känna så och kanske är det då okej att ha en “skit” dag. Även om det känns tungt just i stunden.

Ville njuta av vabbandet och tid med Hollie, men jag har idag varit såå trött, bara velat vila. Inte känt att jag orkar med eller räcker till. Känt stress över allt jag hamnar efter med. Känt att jag får dålig samvete över det. Dålig samvete över min obefintliga energi och över att inte kunna njuta. Känt att jag bara vill vila.

Alla har dåliga dagar och då känns ofta småsaker såå stora och tunga. Man tvivlar på det mesta och känner sig skör. Hur ska sista tiden av graviditeten gå? Hur går det med två barn? Hur räcker man till? Hur ska jag också hinna med jobb, min och Fs relation och mig själv? Tänker att jag vill dela med mig även av dessa dagar, då jag säkert inte är ensam.

Jag är ofta stark, positiv och full av energi. Men jag har dagar då jag bara blir såå ledsen och slut. Precis som alla andra.

Världens finaste lilla tjej, ingen ger mig så mycket känslor som hon. Jag hoppas hon blir frisk till helgen och att min energi kommer tillbaka. Då ska jag njuta 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa Berg

  Starka du! Skitdagar är tillåtna och helt oundvikliga Det är bara att hoppas att nästa dag blir bättre, och det där med två barn kommer gå jättebra, det är jag helt övertygad om! Skickar styrkekramar! <3

 2. Lovisa Berg

  Starka du! Skitdagar är 100% tillåtet och oundvikliga. Det är bara att hoppas att nästa blir bättre! Det där med två barn kommer gå jättebra, det är jag övertygad om 🤗 Skickar styrka Nadja 💙

 3. Kristin

  Känner att var och varannan dag är som du beskriver. Kan känna mig allmänt nere och så trött och får inte sova på nätterna heller vilket gör mig tokig. Förstår precis hur du känner dig! 💕 Vill helst bara att graviditeten ska ta slut och att man får bli sig själv igen. Svårt att njuta av en graviditet just nu känner jag! 😫 Hoppas du får en bättre dag idag i allafall! 🙂

 4. Annika

  Åh vad jag känner igen mig! Jag är gravid med mitt första barn och mina känslor är en enda berg- och dalbana. Ena dagen är jag trött men stark och ser fram emot allt som komma skall. Nästa dag har jag ångest över min och min mans relation, att den inte är perfekt enligt ordboken så att säga, och framförallt ångest för ekonomin… Min absoluta mardröm är att vi ska tvingas sälja huset pga att ekonomin inte går ihop. Jag tjänar inte jättedåligt, finns de som tjänar sämre, men vi kommer få det rejält tufft… Så jag mår så dåligt över det vissa dagar.
  Jag tror det är sunt att må lite dåligt ibland. Om man bygger upp en mur som bara får beträdas av positivism så kommer man nog gå in i en rejält mörk svacka den dag muren rämnar. För förr eller senare rämnar allas murar tyvärr… Hårdare för vissa än för andra kanske. Men jag tror inte att någon kan gå igenom hela livet och bara ha det perfekt och lyckligt. Inte varje dag 24 timmar om dygnet i alla fall…
  tack för att du ger en realistisk bild av livet, och graviditeten 💕

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh förstår det men allt löser dig alltid, hoppas du kan hitta lugnet så du får njuta också 💗💗
   Tack fina du 💗

 5. Natalie

  Tusen tack för att du delar med dig! Jag är just nu gravid med andra barnet jag också och har många såna där dagar då jag känner mig helt orkeslös och inte mäktar med att göra någonting alls. Sen mår jag så dåligt över det. Man ifrågasätter (precis som du beskriver) sig själv och man undrar hur allt ska gå sen, med två barn och ännu mer ansvar. Dåligt samvete nu, vad ska det bli av sen då? Men det kommer ju gå bra. Det vet vi ju. Vi är ju bara människor och vi gör så gott vi kan, mer kan vi inte göra. Det är klart man önskar att man kunde vara en mamma full av energi och glädje hela tiden, men det kan ingen. Dåliga dagar har vi alla. Man får acceptera sina svagheter och inte glömma bort att omfamna alla bra stunder när allt känns tungt…även om det kan kännas svårt. Bättre mammor till våra barn kan ingen annan vara ❤️ Tack igen för att du delar med dig, känns skönt att veta att man inte är ensam. Kram

 6. Emelie

  Så himla skönt att läsa att någon annan har samma tankar som jag emellanåt. Har själv en 1,5 åring hemma och är i v34. Är så trött, illamående och energilös. Allt känns jobbigt och tålamodet är obefintligt. Hur fasen ska man få allt att funka med två små???
  Skönt att man inte är ensam 😊

stats