nadjamayr

Nadja Mayr

Natural Cycles

Inlägg i samarbete med Natural Cycles

Här om dagen skrev jag ett inlägg om varför jag inte är redo att bli gravid riktigt än även om det är något vi drömmer om i framtiden. Därför använder jag just nu Natural Cycles app (Natural Cycles är ett säkert, EU-certifierat preventivmedel).

 

Appen är superenkel och hjälper kvinnor att mäta deras fertilitet, planera och förhindra graviditet. Så när det är dags att börja planera nr 2 så kan samma app fungera som hjälp eftersom den kommer berätta för mig när jag är fertil.

Nu använder jag dock den i syfte att inte bli gravid, men också för att lära mig mer om mig själv och hur min kropp fungerar. Det är superenkelt att använda den:

  1. Ta din temp (under tungan) med termometern (som ingår) direkt när du vaknar
  2. För in din temp i appen
  3. Appen visar då vilka dagar som är säkra och osäkra. Du fyller själv i om du vill bli gravid eller undvika en graviditet

För mig känns det så mycket bättre att använda en preventivmedels-app istället för att använda p-piller och hormoner (läs om appens EU-certifiering de fick i februari här). Dels reagerar min kropp dåligt på omställningen att sluta och börja med p-piller, mitt humör och min hud reagerade väldigt negativt.

Sen är det ju så mycket som man själv inte ser eller känner men för mig känns det inte bra att äta massa hormoner emellan mina graviditeter om jag kan välja ett naturligt alternativ.

 

 

Vid köp av 1 årsprenumeration av Natural Cycles 590 SEK med koden “tacknadja” får ni just nu:

  • 1 årsprenumeration
  • 1 termometer och startkit
  • Premier värde ca. 220 SEK (bl.a. probiotiska tamponger från Ellen och en gåva från Durex)

För att ta del av erbjudandet klicka HÄR.  

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats