nadjamayr

Nadja Mayr

New hair

(Inlägget innehåller annonslänk)

Igår fick jag 3 lyxiga timmar på mysiga salong Willarp.. Det är en hel del som förändras från den dagen man blir mamma, en av de saker är att iaf jag uppskattar små saker så mycket mer nu. Jag är bättre på att njuta och att vara här och nu. Om det så är att baka med Hollie, ligga och snosa på henne, dejta mannen, sitta några timmar hos frissan, dricka kaffe, bläddra i en inredningstidning eller få kvalitetstid med mina vänner..

Såå snygg salong, min duktiga granne har både ritat och fotat all konst själv, så himla duktig!

Såå gott kaffe.. känslan är verkligen lyx här och det är så härligt att få några timmar där man blir lite extra bortskämd..

Jag har ju tidigare gått hos Salong alfa, det är min vän som har det och hon är verkligen så duktig. Men det är lite för långt för mig att åka nu när det är svårt som det är att få till med tider..

Salong Willarp har vår granne och hennes syster, så himla skönt att hitta ett så mysigt och bra ställe precis i närheten av oss och som dessutom gör både hår, fransar och spraytan.. Så på fredag ska jag dit igen och fixa en bränna och nya fransar, lyxigt 🙂 (OBS inlägget är inte sponsrat utan bara ärliga tips, tycker själv att det är så svårt att hitta salonger med kvalitet utanför stan)

Före och efter, fräshat upp färg och längder, lite ljusare och lite beigare, såå nöjd!! 🙂 Vill ha en lite kallare ton men inte det här allt för kalla som varit så mycket nu, utan lite nyanser och mer åt beige.. Till sommaren vill jag nog bli ännu lite ljusrare..

 

   

 

Visst blev det fint? Så skönt att ha fått håret fixat innan bebis 🙂

En lite trött mamma, efter mycket sammandragningar så extra skönt att bara mysa hemma idag.. Garvidleggings från HM, typ det ända jag kan ha på mig just nu och mysiga koftan från Gina HÄR.

Kramar N 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats