nadjamayr

Nadja Mayr

Nu finns podden ute

Hej vännen 💗Nu finns podden jag spelade in med Jennifer ute. Jag var såå nervös innan men det var verkligen så mycket mer avslappnat och roligt än jag hade tänkt mig. Glömde nästan bort att vi spelade in..

För er som är sugna på att lyssna så finns den HÄR. Pratar om förlossningarna, omställningen från ett till två barn, vändningsförsöket, relationer, inställning och mammalivet i allmänhet. Hoppas ni gillar den 😊🙏🏼💗

Varm kram!N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Sååå härlig podd🙏🏼😊.. Dock inte hittat länken till röstningen för årets mamma.
  Kommer du länka på nytt?

 2. E

  Hej! Tack för en fantastisk och härlig blogg:)
  Jag har en fråga ang läraryrket. Jag kommer i höst börja studera till lågstadielärare (minns inte om det är låg eller mellanstadielärare du är utbildad till) och tänkte höra med dig hur det är. Hur tycker du att det är att jobba som lärare? Tycker du att det är påfrestande och utmattande att jobba med så små barn? Hör gärna både för och nackdelar då jag fortfarande känner mig lite kluven i mitt beslut.. Har du tid får du gärna svara<3
  Stor kram

stats