nadjamayr

Nadja Mayr

Ny BUS favorit

Hej vännen ❣️

 

Får så mycket frågor om vilken BUS jag använder, vilket jag förstår, är själv konstant på jakt efter den perfekta. Älskar ju BUS, känns fräscht med färg som dessutom inte är skadlig. Dessutom älskar jag att slippa sminka mig och ändå se lite piggare ut.

(OBS, detta är inget samarbete utan ett ärligt tips!) Jag har flera jag gillar, men den senaste jag testat är denna och jag ÄLSKAR den. Har den mörka tonen. Det är samma märke som färgen jag sprayar mig med, köpte den i salongen jag brukar gå till då hon tipsat mig om den. Den är helt klar den enklaste att applicera och har inte blivit fläckig alls. Torkar snabbt och tycker inte att den luktar alls. Jag har den i ca 3 timmar innan jag duschar av den och använder den även i ansiktet. På händerna applicerar jag med denna borste, är svårt att få jämt annars och på resten av kroppen med denna handsken.

Tycker färgen blir sååå naturlig och fin, inte för gul eller för grå. Gör ungefär 1-2 gånger i veckan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats