nadjamayr

Nadja Mayr

Onsdag och klänningtips

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina 💗

Åh så mycket bättre jag mår redan idag sen jag fick penicillin mot halsflussen. Underbart, för fy för att vara sjuk i detta drömväder och med två små. Nu håller jag bara alla tummar att jag inte smittat tjejerna.

Två nätter i rad nu har båda tjejerna sovit hela nätter och jag har vaknat först, hur underbart?! Så välbehövligt när man är dålig och så lyxigt med två små. Fått många frågor om rutiner, ett inlägg kommer om det senare idag.

Fått flera frågor om denna söta dräkt och det är en present från Noras morbror och moster och den kommer från Zara.

Även fått såå många frågor om min vita klänning, den är tyvärr helt slutsåld.. men letat upp 3 liknande 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats